pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 herhangi bir isp den adsl hizmeti almanın ne avantajı var? bana sacma filan geliyor dusuncelerinizi benimle paylasırmısınız.[signature][hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 daha iyi hizmet varsa daha ucuzsa tabi ki de başka isp lerden alcaksın yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 said: blademaster, 18 Temmuz 2004 17:59 tarihinde demiş ki: daha iyi hizmet varsa daha ucuzsa tabi ki de başka isp lerden alcaksın yani ozaman bu fiyat düşümü ve daha iyi hizmet olarak bize dönmeli :) inşallah fiyatlar dahada düşer.[signature][hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Alt yapı aynı, ekstrası bir kaç e-mail ve destek hattı.[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Şuan için bir avantajı yok pusuda yatıp olanları izlemek daha iyi.[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar