Narsil Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Orijinal Hordes almak istiyoruz, sadece cd-key de olur. Ankara içi sadece ve satmak isteyenler özel mesajla bana ulaşsın.[signature][hline] 'Rüzgarıma kapılma sebebim olursun'. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 orjinali türkiyeye daha gelmedi sanırsam (yani ben bulamadım ankarada)[signature][hline]Could you ever kill the pain in my heart? Even though they say angels don't kill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 orjinali türkiyeye gelmedi diye biliyorum, yurtdışından birinden getirtebilirsin, ya da ukgames.com dan alabilirsin, 3 günde geliyor.[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narsil Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Olur da yabancı ülkelerden getirtip artık oynamak istemeyenler olur diye açtım başlığı zaten. İlk iki oyun Ankarada var zaten, bana üçüncüsü lazım :)[signature][hline] 'Rüzgarıma kapılma sebebim olursun'. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 maalesef bi ara ben de aramıştım ama kimse satmıyo.[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar