GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Economics said: Lan vergi vermiyoruz demeyin koskoca KDV veriyosunuz hasta etmeyin beni adam ekonomi
Cassiline Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 toggie said: Cassiline said: Ya vergi muhabbeti yapılmış ilk sayfadan beri de, kaç kişi vergi veriyor burada, onu çok merak ediyorum. Tamamen tarafsız olarak. sen vermiyosun anan baban veriyo ne farkeder? Dünyanın en düz mantığı bu ama. Anan-Baban veriyorsa, anan-baban konuşur "Verdiğimiz vergiler..." diye. Onların adına sen niye konuşuyorsun ki kendin veriyormuşsun gibi.
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 2 araba fiyatına 1 araba alıyoruz dangozlar
Goarth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 mawiman said: yüzde 65 vergi veriyor herkez bu ülkede.... (ortalama bir oran) direk vergi oranıdır bence,yoksa dolaylı yollardan herkes veriyor
toggie Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 lan gelir vergisinden bahsediyoruz be aaa.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Cassiline çok geç @toggie: sonuçta aynı cebe gitmiyor mu?
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Werewolf said: nileppezdel said: Gelirim olmadığından ben vergi vermiyorum mesela. Ama vereceğim vergilerin de orduya ya da diyanete yatırıma dönüşmesindense sanata yatırıma dönüşmesini tercih ederim vergileri sanata harcamayalım = vergileri diyanete orduya gömelim teşekkürler argümanımı çürüttüğün için, yeni strawmanlerle, false dichotomylerle görüşmek üzere, hoşçakalın. Öyle bir şey dedim mi ben? Tabii ki vergiler pek çok yere gidecek. Eğitime, sağlığa falan zaten gitsin ama diyanete gideceğine sanata gitsin diyorum. Ben kimsenin "sanata gitmesin orduya diyanete gitsin" dediğini iddia etmedim. Şöyle dediklerimi çevirip çevirip ya anlayamadığınızdan ya da art niyetinizden saçma triplere giriyorsunuz, sonra ben yılın en kötü patisi oluyorum..
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 ha bu sırada çok komik yani orkestra müziklerini çok severim hatta genel olarak bizimkilerin yaptığı ile aynı konsept olan farklı tür parçaların senfonik orkestra re-arrangementlarına bayılırım ama şurda koyduğunuz videolardan hiçbişey anlamadım. umarım daha iyileri vardır hayır "yok efendim senfonik orkestra bu kulak ister ritim ister eliteler anlar bu işten hahayt fahrenhayt" diyorsunuzda bu kadar elite kesime çalışan bir orkestra neden bu kadar kusurlu kötü çalıyor madem. kusurlu çalmadan kastettiğim benim beğenmemiş olmam değil, daha önce bahsedilen karşılaştırma bırakın özel sektöre kalsın böyle "elite" müzik. zaten devletten aldıklarının çok daha fazlasını reklam ve konserlerle kazanırlar
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 diyanete tek kuruş gitmesin , dua etsinler yolda para falan bulsunlar
Economics Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 abi verginin çeşitleri vardır . sadece gelir vergisimi vergiden sayılıyo . gelir üzerinden alınan var , emlak vergisi var , veraset vergisi var , motorlu taşıt vergisi var zibilyon tane vergi var
haydari Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 akp, cami, arap kültürü, avrupa kültürü tartışması değil. tabularınız var. kimseyi dinlemiyor konuşturmuyorsunuz. akp'li kapattı falan diye konuya giriyorsunuz. kurum öğrenci yetiştiriyor. akademisyen yetiştiriyor. bir de bunlara iş veriyor. peki o zaman diğer fakülteler de yapsın aynı şeyi. yani neden daha ayrıcalıklı olsun bu işlerle ilgilenenler ? altında bir başarı bir şey olsa anlayacağım. o da yok. kambur gibi bir şey. sadece bakış açısıyla karşı çıkıyorum. işin içine sokmadığınız şey kalmadı. senfoni de dinlersin opera da ama gerçekten bizimkilerle gevurunki arasında bir fark yok diyorsanız kendinizi kandırırsınız. peki neden böyle ? çünkü olay tamamen toplumun bir kısmının hassasiyetleri üzerine kurulmuş. o cami yapıyor bu senfoni ? komik yani.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 ayrıca bir tiyatrocu olarak nilepi destekliyorum akıtın paraları bana
Cassiline Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 GwindonSurion said: Cassiline çok geç Geç değil abicim, yine tek anlayan toggie olmuş. Gelir vergisinden bahsediyoruz, bu bir, annenin-babanın verdiği harçlıkla aldığın sigaraya ödediğin vergiyi yine sen vermiş olmuyorsun bu iki.
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 haydari said: akp, cami, arap kültürü, avrupa kültürü tartışması değil. tabularınız var. kimseyi dinlemiyor konuşturmuyorsunuz. akp'li kapattı falan diye konuya giriyorsunuz. kurum öğrenci yetiştiriyor. akademisyen yetiştiriyor. bir de bunlara iş veriyor. peki o zaman diğer fakülteler de yapsın aynı şeyi. yani neden daha ayrıcalıklı olsun bu işlerle ilgilenenler ? hangi kurumu kastettin?
toggie Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Cassiline said: toggie said: Cassiline said: Ya vergi muhabbeti yapılmış ilk sayfadan beri de, kaç kişi vergi veriyor burada, onu çok merak ediyorum. Tamamen tarafsız olarak. sen vermiyosun anan baban veriyo ne farkeder? Dünyanın en düz mantığı bu ama. Anan-Baban veriyorsa, anan-baban konuşur "Verdiğimiz vergiler..." diye. Onların adına sen niye konuşuyorsun ki kendin veriyormuşsun gibi. Off düz diyene bak ya. Anan baban vergi vermese foruma girecek internetin, bilgisayarın olur mu? Dur ben pederi cagırayım vergi veren biri olarak o yazsın iki kelime lol be. Bugun vergi vermiyor olmam yarın vergi vermeyecegim anlamına gelmiyor. Sacmalamakta ustunuze yok vallahi.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 @haydari: Kimse bizim senfoni süper demedi sanırım bu topikte. Ancak senfoniyi kapatmak doğru sistem değil. 150 kiloluk balerini almazsın, kalifiye balerin alırsın. Bunla ilgili düzenlemeler getirirsin mesela. Ama sen bunları kapatırsan sanatı baltalamış olursun ve yeterince ilgi görmediğinden bir çok sanat dalı çürüyüp gider. Ülkemiz kaybeder yine. Tabi kimine göre sanat hiç olmasa da olur ama ben onları ağaçları korumada kullanmayı tercih ederim. Ağaç kesip odun bulmaya gerek yok elde varken
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 nileppezdel said: Werewolf said: nileppezdel said: Gelirim olmadığından ben vergi vermiyorum mesela. Ama vereceğim vergilerin de orduya ya da diyanete yatırıma dönüşmesindense sanata yatırıma dönüşmesini tercih ederim vergileri sanata harcamayalım = vergileri diyanete orduya gömelim teşekkürler argümanımı çürüttüğün için, yeni strawmanlerle, false dichotomylerle görüşmek üzere, hoşçakalın. Öyle bir şey dedim mi ben? Tabii ki vergiler pek çok yere gidecek. Eğitime, sağlığa falan zaten gitsin ama diyanete gideceğine sanata gitsin diyorum. Ben kimsenin "sanata gitmesin orduya diyanete gitsin" dediğini iddia etmedim. Şöyle dediklerimi çevirip çevirip ya anlayamadığınızdan ya da art niyetinizden saçma triplere giriyorsunuz, sonra ben yılın en kötü patisi oluyorum.. e evet, burda tartışılan sanki sanat vs diyanet/ordu msaraflarıymış gibi gelip sanatı tercih ederim ben diyosun. tartışılan bu değil. kaldı ki benim orduya ya da diyanete yapılan masrafları onayladığımı da ima etmiş oluyosun burda. ne dediğinin farkında diilsin sonra art niyet falan filan diye QQ moduna giriyosun.
Economics Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 En güzeli devlet vergiyi karıya kıza harcasın
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Abi hiçbir şey ima etmiyorum. Sadece gereksiz pek çok şeye giderken vergiler, "sanata gitmesin bık bık" demenin yanlış olduğunudüşünüyorum ve bunu belirtiyorum.
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Economics said: En güzeli devlet vergiyi karıya kıza harcasın AHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHA
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 kaldı ki ülkenin çoğunluğu müslüman ama klasik gıygıyınızı dinleyen azınlıkta. çoğunluğun vergisini kendi eğlenceniz olan gıygıya yatırıp diyanetten kesme küstahlığını kendinde nasıl buluyorsun?
Cassiline Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 toggie said: Off düz diyene bak ya. Anan baban vergi vermese foruma girecek internetin, bilgisayarın olur mu? Dur ben pederi cagırayım vergi veren biri olarak o yazsın iki kelime lol be. Bugun vergi vermiyor olmam yarın vergi vermeyecegim anlamına gelmiyor. Sacmalamakta ustunuze yok vallahi. Abi ben yarın vergi vermeyeceksin gibi bir şey demedim ki. O gün gelene kadar "Verdiğimiz vergiler!" demenizi anlayamıyorum sadece. Yarın vergi vermeye başladığında söz hakkın olur, karşı çıkarsın da, annenin-babanın verdiği vergiyi sen karşılıyormuşsun gibi ahkam kesilmesi garip geliyor.
Öne çıkan mesajlar