Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bursa Paticikleri

hasansemre

Öne çıkan mesajlar

Slm arkadaşlar ben Bursa'da oturuyorum ve annadığım kadarı ile çok az Bursa hatta İstanbul dışı üye var Paticikte geçende bi arkadaşla bunu özelden konuşmuştuk ama ben bi Bursa'lıları görmek istedim kimler Bursa'da.[hline]Karanlık aydınlıktan,yalan doğrudan kaçar.Güneş yalnızda olsa etrafa ışık saçar.Üzülme!!!Doğruların kaderidir yalnızlık.Kargala sürü ile KARTALLAR yalnız uçar.
Sosyal ağlarda paylaş

Dorsia sana abuk bir soru soracam lol ölesine ne bilem illa sorasım geldi bursa'da Tophane'de mi oturuyosun.
Çünkü bi kişi biliyorum Bursa'dan ABD'ye giden herhalde Bursa'dan yüzlerce kişi gitmiyodur.[hline]Karanlık aydınlıktan,yalan doğrudan kaçar.Güneş yalnızda olsa etrafa ışık saçar.Üzülme!!!Doğruların kaderidir yalnızlık.Kargala sürü ile KARTALLAR yalnız uçar.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar yani olmuyor ki.. o kadar bursaya geliyoruz die topic aciyoruz bayramda bi sahipleneniniz yok yahu.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri
Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım

Her şey forum için! Her şey forum için!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Estel_Anorien, 04 December 2003 20:51 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar yani olmuyor ki.. o kadar bursaya geliyoruz die topic aciyoruz bayramda bi sahipleneniniz yok yahu.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri

Iskenderi çok güzeldir oranın...

*!Dokundurur*[hline]Death has taken over and slowly fades the light away.The deadly shadows fall and the bleeding sun sinks down below.
Sosyal ağlarda paylaş

Bilirim... Ama devamlı bayramlarda gittiğimden zaten mide fesadı şenlikleri şeklinde geçiyor bayram.. Dolayısıyla iskender yemeye çok fırsatım olmuyor.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri

Sosyal ağlarda paylaş

Bigün Berk'lerin yaptığı gibi toplanıp bursaya iskender yemeye gidelim... sora gelelim.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri

Sosyal ağlarda paylaş

Yok be Dorsia ben başka biri sandım bayada çekindim oraya Tophane yazarken Bursa'lı olmayanlar yanlış anlayabilir diye Siesta'nın orda bulunma nedenim bilirsin zaten Bursa'nın en işlek meydanlarındandır kızlar vs herbişey orda hehe ama gelince görüşürüz.[hline]Karanlık aydınlıktan,yalan doğrudan kaçar.Güneş yalnızda olsa etrafa ışık saçar.Üzülme!!!Doğruların kaderidir yalnızlık.Kargala sürü ile KARTALLAR yalnız uçar.
Sosyal ağlarda paylaş

Bursa'ya gelmek isteyen arkadaşlar buyrun bekleriz Bursa tarihi ve doğal güzelliklerle dolu bir şehir gelinde bi gezdirelim ama sadece İskender yemeğe gelmek için bile değer gerçi koskoca İstanbul'da vardır iyi bir İskender yapan yer.[hline]Karanlık aydınlıktan,yalan doğrudan kaçar.Güneş yalnızda olsa etrafa ışık saçar.Üzülme!!!Doğruların kaderidir yalnızlık.Kargala sürü ile KARTALLAR yalnız uçar.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan Antalya ile Bursa düşman değil ki sadece Bursa taraftarları ile Antalya taraftarları düşman ben zaten BJK'lıyım kurtardık yani eheheh.
Zaten ben her yaz Alanya'ya geliyorum heryerde de söylüyorum Bursa'dan geldiğimi Allaha şükür daha kimse dövmedi.Ama bu Alanya'da barlara bi tane Alanyalı Türk kız gitmez mi yaw hepsi turist adamı delirtiyolar.[hline]Karanlık aydınlıktan,yalan doğrudan kaçar.Güneş yalnızda olsa etrafa ışık saçar.Üzülme!!!Doğruların kaderidir yalnızlık.Kargala sürü ile KARTALLAR yalnız uçar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...