Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Morrowind Stronghold problemi


Gunn

Öne çıkan mesajlar

House Hlaalu'ya üyeyseniz belirli bir dereceyi geçtikten sonra stronghold dikmenize izin veriyorlar. Hem de cillop gibi Balmora'nın hemen dibine.
Sorun şu ki, stronghold dikmek için gerekli olan Land Deed'i Hlaalu Recordsdan satın almama ve stronghold dikme iznini Dük'ün kendisinden almama rağmen Balmora'daki stronghold sorumlusu arkadaş "kağıtların yok" diyor. İnanılmaz bi şekilde inventoryimdeki kağıdı görmüyor. Bu sorunla karşılaşan var mı? Morrowind sitelerinde aradım konuyla ilgili bişey bulamadım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bug fixlerine baktim Hlaalu ve Stronghold ile ilgili bir tek soyle bir sorunu duzeltmisler zamaninda. Bilmem herhangi bir alakasi var mi?

"Fixed a bug concerning the killing of important NPC's and creatures to the building of your stronghold in House Hlaalu. You should now receive a message saying you can no longer continue with your stronghold if you kill someone important to this quest line."

Savelere bisi olmamasi lazim patch yapinca[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe
42
""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...