Gunn Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 House Hlaalu'ya üyeyseniz belirli bir dereceyi geçtikten sonra stronghold dikmenize izin veriyorlar. Hem de cillop gibi Balmora'nın hemen dibine. Sorun şu ki, stronghold dikmek için gerekli olan Land Deed'i Hlaalu Recordsdan satın almama ve stronghold dikme iznini Dük'ün kendisinden almama rağmen Balmora'daki stronghold sorumlusu arkadaş "kağıtların yok" diyor. İnanılmaz bi şekilde inventoryimdeki kağıdı görmüyor. Bu sorunla karşılaşan var mı? Morrowind sitelerinde aradım konuyla ilgili bişey bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 deed'i satıp sonra geri satın almayı dene. kimbilir.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 denedim onu. iğrenç bi olay ya. sinirden 3 kere Harita üzerindeki tüm Hlaalu üyelerini öldürdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Bethesda oynuna hos geeeldiniz :) en son backup aldiginiz (aliyosun dimi?) save den oyuna devam ediniz :D[signature][hline]In Moon I trust For Moon I live To Moon I pray The Moon I love... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 patchi uygulamadiysan bi uygulayiver, bugdir kesin hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 telvannilere katılsan bi sıkıntı çekmezdin oysa ki :P[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 hehe backup alıyorum da hangi backuptan devam edicem ki acep? Sponsorumun bana "tamam şimdi git stronghold yap" dediği savemi yoksa en son quest öncesi mi falan filan *kalbi sıkışır* patchleyince saveler kullanılabiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Bug fixlerine baktim Hlaalu ve Stronghold ile ilgili bir tek soyle bir sorunu duzeltmisler zamaninda. Bilmem herhangi bir alakasi var mi? "Fixed a bug concerning the killing of important NPC's and creatures to the building of your stronghold in House Hlaalu. You should now receive a message saying you can no longer continue with your stronghold if you kill someone important to this quest line." Savelere bisi olmamasi lazim patch yapinca[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe 42 ""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 E patch yapmadıysan sende hata bethesda oyunu bu patchsiz oynanır mı?. bildiğim kadarıyla save ler patch yapıncada kullanılabiliyor. www.elderscrolls.com dan indirebilirsin yamayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 eski bi save'den devam edip sorunu halledebildim. Patch olayını kesin konfirme edebilecek varsa (saveleri etkilemediğini söyleyebilecek) patchi yükliycem şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar