dunno Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 evet=) icimden de onu soylemistim. terminator and the sarah connor cronicles
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Seni tanıyınca bize karşı rahat olamamandan korkuyosan bu şekilde içini dökememenden korkma tanımamazlıktan gelirim.
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 en azindan pozitif bi topik acmissin, gelisme var.
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Bİ UMUT DENEDİM AMA YİNE ALAMADIM NE HALİN VARSA GÖR YA.
Bella Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 dunno gel bi kız kıza dertleşelim ya bırak sen bunları... hayat çok kötü ya hep acı ...... içimi dökersem rahatlarım belki..
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 aquila said: ne barzo adamsin ya. Sanane lan noob.
utopia Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 şükrüye mi dedin? kaşlarını alırım senin izmirli demem.
Overseer Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 ya iki emicektim gitmeden çok gördünüz
dunno Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 cok tesekkür ederim gercekten. ama benim yapmak istedigim sey bu zaten. dalga gecenler olsa da benden hic bi beklentisi olmayan insanların oldugu bi forumda, tutarlı bile davranmak güdüsü duymadan tamamen rahatca dökebiliyorum icimi. beni tanımadıgınız icin hakkımda her seyi dusunebilirsiniz ve ben de sizi tanımadıgımdan bunu kendime dert etmem. daha ne isterim
Economics Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 dunno bir kız olarak senin neler hissettiğini gerçekten çok iyi anlıyorum . aynıları banada oluyo . belki kız olmamızdan dolayıdır bilmiyorum ama senle çok iyi arkadaş olabilirz
utopia Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 olsun. kutsal olana dil uzatılmaz ayıp. şükrü <3
irin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 utopia said: şükrüye mi dedin? kaşlarını alırım senin izmirli demem. AHAHAHAHAHAH
Bella Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Bella said: dunno gel bi kız kıza dertleşelim ya bırak sen bunları... hayat çok kötü ya hep acı ...... içimi dökersem rahatlarım belki.. teklifimi yeni sayfaya taşıyorum.
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Off niye çok sıkılıyorum ve herşey abuk geliyo lan bugün. Bi de niye sinir var lan üstümde off sıkıntı bastı bak antropoza mı girdim lan kucağımda işletme kitabı ben ona o bana bakıyo sıçayım deli olucam.
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Öyle olmaz ismimle hitap ediceksin.. Tolga.. iyi senden?
Öne çıkan mesajlar