Masticore Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 anladım sgl ^^ bamboo alıcam artık . bu arada yeni Bamboo'lar çıkmış.Bilkom'du tr disbiritörü aradım pazar diye cvp veren olmadı ama web sitesinden gördüğüm kadarıyla kaldırmişlar ürünleri wacom'la alakalı hiçbirşey kalmamış sitelerinde :/ heralde teknoloji marketlerin insafına kaldı gelip gelmemesi oyüzden beklenmez. Keşke wacom.eu online store türkiye'ye de satsa anlamıyorum neden yok yeni bamboo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 bamboo bende alıcam ya güzel aletler touch olanlara gerek yok ama kanımca, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 bamboo aldım ama bir sorunum var photosohp'ta 5 çizdiğim çizgiden 1'i pressure'ı görüyor. airbrush açık control'lerde pen pressure açık . Hani hiçbirini yapmasa anlıycam bazen pressure'ı görüyor bazen yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 cs kac? yeni pslerde yukarden manuel acman gerekiyo pressure'ı böle ic ice gecmiş ufak daireler gibi bi iconu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 cs4 peki 5-1'de çizmesi doğalmı kapalıysa o dedigin sey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 bi cizip bi cizmeme olabiliyo bazen ama baen hiç algılamıyo ite pressure2ı tekrar kapatıp acıyosun ps'i düzeliyo. dediğim şey cs4 tete olmalıydı ya, bu hemen view windowun falan altında olamsı lazım bi bak. en kötü bir tekrar kur driverları. ha bide windows 7 kullnıyosan windowsun kendi tablet applicasyonunu kapatmak istiyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 ya bide cillop gibi calısan aletler bunlar, heleki wacomsa, butur mevzuların hepsinin cözümü var, öle idare ederiz artık demene gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 abi 5 taneden 1 tanesinide çizmiyo olayını öylesine dedim bu oran 10-1 fln bi sorun var. çook ama çook narin dokunduklarımı çizmeye başlıyor. mesela normal dokunarak çizmeye başladığımda pressure'ı hiç görmüyor dümdüz çizgi hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 alet bozuk olmasında :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 ha touchlamı cziyosun? o mevzuyu hiç bilmiyorum bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 yok bamboo pen ama driver'ı güncelleyince düzeldi sağolasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 ne demek sizler için burdayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Tablet ile çizim konusunda pek bilgi sahibi değilim. Bana baslangıc için iyi ve uzun vadede kendimi geliştirebileceğim bir cihaz önerirmisiniz? Yapacagım çizimler daha çok sea transport ile ilgili çizimler olacak.(tekne ve yat çizimleri gibi) ideal tablet boyutu ne kadardır bu iş için. Birde nerden alınır bu meret? Vatanda vardı galiba wacom ama göremedim şimdi sitesinde. help me fellas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar