Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

grafik tablet tavsiyesi

noddle

Öne çıkan mesajlar

ben de burdan sorayım, bi iki yıl oldu herhalde, lapazz kullanıyorum a5. boyama yapabiliyorum ama kesinlikle desen çizmemiyorum tabletle, zannetmiyorum ama bunun lapazz la alakası olabilir mi? yani wacom alsam rahatlar mıyım?

tablete alışmak, çizimi baştan öğrenmek gibi bir şey diyorlardı bi kaç sitede de, 2 sene yahu.
Sosyal ağlarda paylaş

• 11 ay sonra ...
ya yeni konu açmıyım dedim bişeyler sorucam

600 tl çok beğenirsem 1000tl ye kadar bütçem var

grafik tablet istiyorum ama tam olarak ne işe yararlar ne yapılır bilmiyorum açıkçası

benim hayalim dijital bi ekranın üstüne içinden çıkıcak kalemle istediklerimi çizmem (istediğim renklerde) ufak tefek editleme tablet üstünde sonra onu pc ye atma

mobilya tasarımı için kullanıcam

en az bi a4 olsun istiyorum

şu işimi görürmü acaba ekranı a4 ten küçük gibi ama
http://www.vatanbilgisayar.com/wacom-cth-461-en-bamboo-fun-pen-&-touch-s/productdetails.aspx?I_ID=42275#allImages

edit
şimdi linkini koyduğum ürüne baktımda ayrıyetten ekran lazımmış bunun için ben direk ekranıda üstünde olsun istiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

baslangıc için en güzel şey bamboo zaten.

şimdi daha ucuz diye baska marka alıcaksınız kötü cıkıcak kalitelisini bilmiyceksiniz. driver sorunu olucak programla uyumsuzluk olcak cart olcak curt olcak.

bu teknolojinin standartı direk wacom'un kendisi. hevesliyseniz gercekten sasmamak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
ya az önce bi öm sildimde, ben onu qouete gelmiş onun ömsi sanıp sildim, ama değilmiş. o yüğzden ansılsa konudan bakarım diyip gönderene bile bakmadım konu adını görünce.

ya wacom olması her zaman avantajlı, keza kullanğıcağın dneiyeceğin bi sürü software denemelrini wacom'a göre yapıyo istisnasız. diger markaları pek iplemiyolar. ayrıca ömrü daha uzun tepki süresi daha iyi daha akıcı falan filan. ha bizzat denemedin linklediğin modeli ama genel durum bu oluyo hep wacom vs diger markalar arasında.

özellikle boyut farkıda yoksa iki opsiyon arasında bamboo ağır basıyor derim.

intous small cok para yine bamboo ya göre, ama tükiyede satılan bamboo fun bişi bişi paketi amerikan intous small'undan az bıraz ucuz işte.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...