felfecir Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 ben de burdan sorayım, bi iki yıl oldu herhalde, lapazz kullanıyorum a5. boyama yapabiliyorum ama kesinlikle desen çizmemiyorum tabletle, zannetmiyorum ama bunun lapazz la alakası olabilir mi? yani wacom alsam rahatlar mıyım? tablete alışmak, çizimi baştan öğrenmek gibi bir şey diyorlardı bi kaç sitede de, 2 sene yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 lapazz da desen cizebiliyorum. bi problem teşkil etmedi. yanlış diyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 hehe benim kazmalığım ozaman. teşekkür ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 ama rahalıt alıskanlık vs. ben kagıda ciziyorum hep sonra aktariyorum dijital birşeyler ekliyceksem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 ya yeni konu açmıyım dedim bişeyler sorucam 600 tl çok beğenirsem 1000tl ye kadar bütçem var grafik tablet istiyorum ama tam olarak ne işe yararlar ne yapılır bilmiyorum açıkçası benim hayalim dijital bi ekranın üstüne içinden çıkıcak kalemle istediklerimi çizmem (istediğim renklerde) ufak tefek editleme tablet üstünde sonra onu pc ye atma mobilya tasarımı için kullanıcam en az bi a4 olsun istiyorum şu işimi görürmü acaba ekranı a4 ten küçük gibi ama http://www.vatanbilgisayar.com/wacom-cth-461-en-bamboo-fun-pen-&-touch-s/productdetails.aspx?I_ID=42275#allImages edit şimdi linkini koyduğum ürüne baktımda ayrıyetten ekran lazımmış bunun için ben direk ekranıda üstünde olsun istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 şimdi tabletler bilgisayar veya ekran değil. zaten mevcut bir bilgisayara takıp fiziksel arayüz olarak kullnıyorsun. acıyosun photoshop'unu (veya ne kullnıyorsan software olarak) mouse yerine kalem/tabletle ciziyorsun. sen tablete cizdikce ekranda cıkıyor yanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 :( neler hayal etmiştim halbuki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 http://graphicssoft.about.com/od/hardware/fr/wacomcintiq.htm sen bundan istiyorsun herald. edit: aslında tam o değil ama istediğine yakın :) edit2: oymuş galba :/ selçuk erdem de bunu kullanıyor ama ona göre........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 3 bin lira diyor yahu çok pahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whitecloud Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=oE2APo_EORQ çok temiz aletmiş ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 yeni konu açmayayım, tecrübesizim, şimdi ben şunu alsam? tık ağlamam değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 baslangıc için en güzel şey bamboo zaten. şimdi daha ucuz diye baska marka alıcaksınız kötü cıkıcak kalitelisini bilmiyceksiniz. driver sorunu olucak programla uyumsuzluk olcak cart olcak curt olcak. bu teknolojinin standartı direk wacom'un kendisi. hevesliyseniz gercekten sasmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 cahil sorusu bu tabletin üstünde çizdiğinizi göremiyo musunz? çizdiğinizi görmeden nası çiziyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 monitore bakiyon? bende bu bamboo'dan alcam sanirimda benim tek istedigim el yazisini pcye gecirebilmek, resimle mesimle alakam yok, ama bol bol sema, diagram vs cizilcek sirf buna ozellesmis bi urun var mi yoksa bu bambu iyimidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 tablette gözükse de ne çizdiğimi normal çiziyomuş gibi görsem daha rahat olmaz mı dandik bi ekran koysalarmış keşke altına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 şema diagram falan için tablete gerek yok. onları mousela ciz daha rahat edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 ya oyle de uzun suruyor, formal bisi icin tabi programla yapilir. ama semadan diagramdan ote istedigim el yazisi ile yazabilmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 benim de bir sorum olacak; şimdi bu tabletler ile proje tarzı işler yapılabilir mi? projeden kastım acad işleri için kullanılabilir mi? ya da kullanılabilirse bir faydası veya avantajı olur mu klavye , mouse a göre? kısaca mühendisliki çizimler yapılabilir mi ? tam anlaşılmamış da olabilir sorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 eskiz dısında bi katkısı olmaz. tabeltle yazı yazmakda zor baya neden bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Wacom Bamboo Başlangıc için 3'ünden birini alıcam arasında ki fark nedir bunların ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 ilk ikisinde touch da var, ayrıca ilki software paketeiyle geliyoki cacık bi paket nasılsa korsanlarsın. touchlarda multi touch varda hiç kullanamdım ben nasıldir iyimidir kötümüdür bilmiyoprum hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 ilki cok pahalıymış be... onu alıcağıan insan üstüne koyar intous 4 small alır, miss gibi tiltli tiltli kullnır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Anladım sağol Fun modeli gereksiz(cracklenebilir) Şöyle birşey buldum zaten pek para farkı yok 40 tl fark var touch alinabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 intous 4 small kaç para peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 ya az önce bi öm sildimde, ben onu qouete gelmiş onun ömsi sanıp sildim, ama değilmiş. o yüğzden ansılsa konudan bakarım diyip gönderene bile bakmadım konu adını görünce. ya wacom olması her zaman avantajlı, keza kullanğıcağın dneiyeceğin bi sürü software denemelrini wacom'a göre yapıyo istisnasız. diger markaları pek iplemiyolar. ayrıca ömrü daha uzun tepki süresi daha iyi daha akıcı falan filan. ha bizzat denemedin linklediğin modeli ama genel durum bu oluyo hep wacom vs diger markalar arasında. özellikle boyut farkıda yoksa iki opsiyon arasında bamboo ağır basıyor derim. intous small cok para yine bamboo ya göre, ama tükiyede satılan bamboo fun bişi bişi paketi amerikan intous small'undan az bıraz ucuz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar