noddle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 simdi arkadaslar grafik tablet almayi bi yandan photoshop ogrenip cizimler (tablet) su tarz cilgin atmak istiyorum cok istekliyim cok kararliyim hatta o arkadaslada konusucam yardim alabildigim kadar almak istiyorum simdi sorun bu konuda kara cahilim resmen baslangic icin nasil bir tablet alinmali fiyat araligi ne olmalidir hani gitarda cort vardir tablette ne vardir bi yardim eli uzatirsaniz cok sevinirim. benim bulabildigim uygun fiyatlilar sunlar: bu iyi gibi bu cok ucuz oyuncak gibi mi acaba yardimlar icin simdiden tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 wacomdan şaşma git a6 al ama genede wacom al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 a6 almayın. haddinden fazla ufak, rahat edemezsiniz hiç bi şekilde. a4'e gerek yok cok a5 iyidir. random bi marka almaktansa wacom bamboo al, hem ucuz hem şahene. Türkiyede hepsi pahalı aslında. pilsiz kalemi olsun, adam gibi basınc ve tinl algısı olsun, dpi'i iyi olsun yeter. ama iş tablette veya photoshop ogrenmekte değil, calısıp calısıp kendini ilerletmekte. Photoshoptan cok cizim tekniği bilmen lazım, uğraşman etmen lazım. eline alıcaksın tableti bakıcaksın hiç hayal ettiğin gibi değil, düz cizgi bile cizemiyosun öle mal mal bakıcaksın ekrana, adını yazmaya calısıcaksın olmıycak falan eciş bücüş yazıcaksın. soyliyim dedim şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 haklisin cuce bi hobiye 0dan baslamak nasil bir his iyi biliyorum. gitardan falan bunlarin hepsine hazirlikliyim ama calistikca cabaladikca basarabilecegimi biliyorum. hep ilgim vardi zaten cizime hep yetenekli oldugumu soylerlerdi resim hocalari falan kismet simdiyeymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 dsa sole bisey buldum ne diyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 alabileceğin en canavar aletlerden 3. sü işte zaten o fiyatı bilmiyorum ama takip etmiyorum fiyatları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 ya bende almak ıstıyorum wacom intuos3 a5 bıraz butcemı asıyor yenı baslıycagım ıcın cok para vermekte ıstemıyorum 200 300 tl arası ne onerırsınız ? bu arada windows la machintosh arasında bazı tabletlerın farklılık gosterdıklerını okudum machintosh kullanıyorum ona gore soylersenız sevınırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 doğum gunumden dolayı elıme para geçti bütçem arttı bunu buldum ne tavsiye ediyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 abi elin deymisken bi tanede bana al be 200 tl veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 o orta değil ufak boy ama. kücük gelebilir rahat edemiyebilirsin dha doğrusu yazan statlarlala resim aynı değil kucuk http://belyterem.com/pic/dcontent/.e_text_about.wacom_intuos4_small_2.jpg orta http://idealit.net.au/store/images/wacom_intuos4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Bende de wacom var ufak falan ama iş görüyor. Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 cüce ne tavsiye edersin peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 ya ben aldım iste zamanında ondan berı takip etmiyorum hiç, hangisi iyidir hangisi kötüdür bilgim yok ne yazıkkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 ben wacom intuos3 (a4) kullanıyorum. intuos4 daha iyidir diye düşünüyorum, sanırım yazı yazan ekranı vardı tuşları direk assign edebiliosun. zaten wacom piyasa için profesyonel anlamda ürün üretiyor. alırken direk hiç düşünmeden alınabilir bütçe uygunsa. a5'ten küçük alınmaz bence bu arada. rahat olmaz kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 ben de alıcam bu ara bi tablet 200-300 arası bütçem var,o fiyat aralığındaki bambooları a6 oldukları için istemiyorum. UC-logic'in şu TWA60 ürününe takıldı aklım epey. boyutu a5,raporlama hızı aynı fiyat aralığındaki bamboolardan filan daha iyi.ancak kalemin pilli olması gibi bi eksisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Şimdi.. kalite olarak bilindigi gibi tek marka wacom. onun harici kullandıklarım lapazz, logic , ace vs vs hepsi leşör. cidden kötüler. su an lapazz diye bisi var elimin altında bilegim kas yapti bastirmaktan. bunlar ucuz 100 tlden baslıyor. boyut konusuna gelirek ben a4 altında calısamıyorum cok gücük geliyor. a3ler harika geliyor tabi dogal olarak ama simdi igora bakıyoruz. adam net iyi. ama a5 kullanıyor mesela alışmış. elinizi kulagınıza zımbalatsanızda 2 güne öyle cizmeye alısırsınız. alıcaksanız 1 kere alın wacom alın. mümkünse getirtin gerekiyorsa bekleyin 1 ay 2 ay. 2004 te aldım ben hala sapa saglam bir kere usb kablosunu kopardım oda benim hatam yani hatta horaceda ayni hatayi yapmisti zamaninda :) 6 senenin hakkını vermedim o ayri pek birşey yapmıyorum artık. boarda lehimletildi tekrardan. edit / typos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 lapazz şunu beğenmişler galiba http://www.bascek.com/7481/uc-logic-lapazz-twha60-incelemesi/ sen ne diyorsun? farklı bir model mi senin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 yok beyaz çirkin birşey var burda kalem cok sert bide pilli hah. yazilimi kötü bide bazen komple gidiyor. su gösterdigin modeli bilmiyorum fanboy gibi konusmak istemiyorum ama wacom bariz en iyi ve en uzun ömürlü. 15 senedir problemsız aynı tableti kullanan insanlar biliyorum. bide misal ben yenisini alma ihtiyaci hiç duymuyorum intousların yenileri cıktıgı halde yetiyor her yönüyle. zaten alışıyorsun model yükseltmek istemiyorsun. mercedes gibi işte 1milyon km garantili.digerleri tofaş gibi 150km sonra alıyosun eline. almışken kaliteli birşey alıp yoluna devam etmek en makulu. ucuz mal alıcak kadar zengin degilim - alexander dumas!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 dasaaa said: lapazz şunu beğenmişler galiba http://www.bascek.com/7481/uc-logic-lapazz-twha60-incelemesi/ sen ne diyorsun? farklı bir model mi senin ki? bu benim önceki sayfada linklediğim TWA60 modeliyle teknik olarak aynı.sadece rengi siyah ve yanda 8 adet fiziksel kısayol tuşu var. almadan önce epey araştırdın,iki ürünün de hakkındaki yorumlar heryerde çok iyi, zaten teknik özellikler kıyaslanırsa,aynı fiyat aralığındaki bamboolardan (ki bamboolar 50 lira filan daha pahalı) daha iyi,gerek raporlama hızı gerek basınç seviyesi vs daha yüksek. he tabiki de malzemesi wacom kadar kaliteli değil ama işlev olarak çok güzel bi tablet.bugün aldım ben TWA60,uğraşıyorum sabahtan beri gayet memnun kaldım,hiçbi sıkıntı yok şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 hayirli olsun o halde. koyarsın burayada işlerini beni en büyük sıkıntım wacom harici tabletlerde cok basırmak gerekiyor. eve gidiyorum bu sefer wacoma abanıyorum gereksiz yere :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 teşekkürler :) evet ben de önceden intuos 3 kullanmıştım,wacom'un hassaslığı yok,biraz bastırmak gerekebiliyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 tableti hem deneme hem de benimseme amaçlı,bol çizgili,skeç tadında hızlı bi çalışma yaptım. fiyatına göre çok güzel bi tablet gerçekten,tavsiye ederim geniş bi tablet isteyip intuoslara bütçesi yetmeyenlere. joker http://img688.imageshack.us/img688/4259/jokerfinishedjpeg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 yeni tablet konusu açmayayım, wacom bamboo pen aldım da, kalemin algıladığı bölgede elimin durması sakıncalı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 değil, güvenle elini bastırabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 ok, tşkler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar