Farinal Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 ya şimdi bfme2yi başka korsan bi serialla yüklemiş bulundum. kendi serialımı ea.com'dan görebildiğimi bilmiyordum ve online oynayamıyorum doğru serial olmadığı için. şimdi oyunu silip baştanda yükleyemem cd yok ve dlye uğraşamam kaç saat. o yüzden yüklü olan oyunun serialını değiştirme imkanı var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 regeditten hklocal machine ordan yapımcısının adı altında filan vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 ss aldım. şu product guid mi acaba? bi haltı bozup singledanda olmak istemiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 buldum la buldum tamam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar