stigmata Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Selamlar, Yıllar sonra tekrarfan can sıkıntısından uo oynamak istiyoruz. Bazı sorularım olacak, cevap verebilen arkadaslar olabilirse sevinirim. - OSI' de oynamak için cd yi nerden temin edebiliriz? Veya indirilecek bi yer var mı? - Uo yu osi de hiç oynamadım, cd yi aldıktan sonra yapmamız gerekenler nelerdir? Trial süresi var mı? Aylık oyun ücreti nedir? - Diger baslıklarda arkadaslar bazı grafik farklılıklarından bahsetmiş, temin edilecek cd ler ona göre çeşitlilik gösteriyor mu? - Tahmin ediyorum oyuncu sayısı eskisi kadar yoktur ama ticaret veya pvp yapılabilecek gerekli kalabalık var mı oyunda? - Oynayan turk sayısı nasıl? Cogunluk hangi server da? - Skill cap durumu nedir? 700-1000 vs..?
Querral Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 - OSI'de oynamak için 2 farklı Client seçeneği mevcut. İstediğini indirip full patch yaparak oyna bağlanabilirsin. Tıkla - Trial süresi 14 gün * 1 aylık ödeme 12.99 $ * 3 aylık ödeme 34.99 $ * 6 aylık ödeme 59.99 $ - Oynun bütün ek paketleri hesabı alınca aktif olucak, SA pakedi hariç. Oynu ayrıca alman lazım. Almadanda oynayabilsin ama pakedin özelliklerinden yararlanamazsın. - Oyun eskisi kadar kalabalık deil tabiyki ayrıca haritanın her geçen yıl biraz daha büyümesi çoğu yerin bomboş kalmasına neden oldu - Oynayan Türk sayısı oldukça az. Oynayanlar genellikle Europa sunucusunda - Skill cap 700,0 ama hesabın yaşına göre 720,0'a kadar çıkar
Economics Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 ya ben trial için üyelik yarattım bende ml vardı çekmem lazım olmaz diye düşündüm login.cfg si default login ;Loginservers for Ultima Online ;Do not edit this file or patching will fail! Always save a backup. LoginServer=login.owo.com,7775 LoginServer=login.owo.com,7776 ama cannot connect to server diyor ? . illaki uo heralddaki clientımı çekmem lazım ? . Patchide tam yapmadım 6.0 küsüre geldim 330 mb lık bi patch çekiyodu durdurdum uraşmiim şimdi diye
Dddbb Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 full patch yaparsan client olması gerektiği hale gelir nerden hangi versyonu indirdiğin önemli değil çok ama patchleri tamamlamadan giremezsin
Economics Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 giremezsin derken couldnt connnect mi çeker yoksa girer ama atar mı ?
Kspong Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Europeye gelin serwer. Nickim Kspong oyundada. Yardımcı olmaya çalışırım bende yeni sayılırım. Ufak eksikliklerinizi tamamlarım ama.
Uzunkulak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 ilgilenirseniz hesabımı satıyorum. http://forum.paticik.com/read.php?27,4603512
Öne çıkan mesajlar