Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selamlar,
Yıllar sonra tekrarfan can sıkıntısından uo oynamak istiyoruz. Bazı sorularım olacak, cevap verebilen arkadaslar olabilirse sevinirim.

- OSI' de oynamak için cd yi nerden temin edebiliriz? Veya indirilecek bi yer var mı?
- Uo yu osi de hiç oynamadım, cd yi aldıktan sonra yapmamız gerekenler nelerdir? Trial süresi var mı? Aylık oyun ücreti nedir?
- Diger baslıklarda arkadaslar bazı grafik farklılıklarından bahsetmiş, temin edilecek cd ler ona göre çeşitlilik gösteriyor mu?
- Tahmin ediyorum oyuncu sayısı eskisi kadar yoktur ama ticaret veya pvp yapılabilecek gerekli kalabalık var mı oyunda?
- Oynayan turk sayısı nasıl? Cogunluk hangi server da?
- Skill cap durumu nedir? 700-1000 vs..?
Mesaj tarihi:
- OSI'de oynamak için 2 farklı Client seçeneği mevcut. İstediğini indirip full patch yaparak oyna bağlanabilirsin. Tıkla

- Trial süresi 14 gün
* 1 aylık ödeme 12.99 $
* 3 aylık ödeme 34.99 $
* 6 aylık ödeme 59.99 $

- Oynun bütün ek paketleri hesabı alınca aktif olucak, SA pakedi hariç. Oynu ayrıca alman lazım. Almadanda oynayabilsin ama pakedin özelliklerinden yararlanamazsın.

- Oyun eskisi kadar kalabalık deil tabiyki ayrıca haritanın her geçen yıl biraz daha büyümesi çoğu yerin bomboş kalmasına neden oldu

- Oynayan Türk sayısı oldukça az. Oynayanlar genellikle Europa sunucusunda

- Skill cap 700,0 ama hesabın yaşına göre 720,0'a kadar çıkar
Mesaj tarihi:
ya ben trial için üyelik yarattım bende ml vardı çekmem lazım olmaz diye düşündüm login.cfg si default login

;Loginservers for Ultima Online
;Do not edit this file or patching will fail! Always save a backup.
LoginServer=login.owo.com,7775
LoginServer=login.owo.com,7776

ama cannot connect to server diyor ? .

illaki uo heralddaki clientımı çekmem lazım ? .

Patchide tam yapmadım 6.0 küsüre geldim 330 mb lık bi patch çekiyodu durdurdum uraşmiim şimdi diye
Mesaj tarihi:
full patch yaparsan client olması gerektiği hale gelir nerden hangi versyonu indirdiğin önemli değil çok ama patchleri tamamlamadan giremezsin
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...