Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bana iyi bir Meslek iiçin Yardım

sgecca

Öne çıkan mesajlar

Bir meslek düşündüm defenceleri düşünmeden ve pvp ile ilgilenmeden sadece mission kasmak için bir master smuggler master tka ve master pistoleer düşünüyorum. Sizce nasıl olur smuggler ı zaten slice için alıcam ve galiba iyi slice edebilmek için öyle bir ibare olmasada master smuggler olmak gerekiyormuş. Dolayısı ile bana yardımcı olursanız sevinirim[signature][hline]Sanny Sungur
Master Smuggler-Master Tka-Master Pistoleer

Sini Sungur
Master Swordsman-Master Riflemen-Novice Fencer

Tabii Bunlar Umarım olucak durumları :)
Sosyal ağlarda paylaş

hmmm,

Master Smuggler master tka master pistoleer...

Üstüne master rifleman, master swordsman, master doctor al derim, sırtın yere gelmez!

:D[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Sosyal ağlarda paylaş

1.5 ay civari o template ile oynadım. oyunun en zevk aldığım zamanlaıydı. ve şöyle diyim. elinde pistol ile damage vererek elder sololayabilyosun o template ile :) çok çok iyi seçim aynen dewam[signature][hline]Heyd Spinner Master Smuggler @ Eclipse Galaxy with Freedom Fighters
Sosyal ağlarda paylaş

Ben şu an TKM/MP/MS takılıyorum.

PVE için oldukça güzel üstelikte keyifli bir karakter, dantooine de janta,korga,mokk görevlerini slice edince 32k yerine 44k alıyorsun ki daha hızlı para kazanmak demek :)

Ama sadece pve kascaksan illa master olmana gerek yok rogue/slicer1 olup artan puanlarla riflemanda kasabilirsin ki pvp veya krayt huntlarda da işine yarar :)
Sosyal ağlarda paylaş

yok ama zaten öbür charla pvp yapıcam tamamen bu para ve mission kasmak için kullanılacak bir tane de ubese armor ve comp. armor aldim mi bitti iş[signature][hline]Sanny Sungur
Master Smuggler-Master Tka-Master Pistoleer

Sini Sungur
Master Swordsman-Master Riflemen-Novice Fencer

Tabii Bunlar Umarım olucak durumları :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...