sgecca Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Bir meslek düşündüm defenceleri düşünmeden ve pvp ile ilgilenmeden sadece mission kasmak için bir master smuggler master tka ve master pistoleer düşünüyorum. Sizce nasıl olur smuggler ı zaten slice için alıcam ve galiba iyi slice edebilmek için öyle bir ibare olmasada master smuggler olmak gerekiyormuş. Dolayısı ile bana yardımcı olursanız sevinirim[signature][hline]Sanny Sungur Master Smuggler-Master Tka-Master Pistoleer Sini Sungur Master Swordsman-Master Riflemen-Novice Fencer Tabii Bunlar Umarım olucak durumları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 gonlunden ne geciosa onu ol derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 hmmm, Master Smuggler master tka master pistoleer... Üstüne master rifleman, master swordsman, master doctor al derim, sırtın yere gelmez! :D[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 1.5 ay civari o template ile oynadım. oyunun en zevk aldığım zamanlaıydı. ve şöyle diyim. elinde pistol ile damage vererek elder sololayabilyosun o template ile :) çok çok iyi seçim aynen dewam[signature][hline]Heyd Spinner Master Smuggler @ Eclipse Galaxy with Freedom Fighters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lynx Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Ben şu an TKM/MP/MS takılıyorum. PVE için oldukça güzel üstelikte keyifli bir karakter, dantooine de janta,korga,mokk görevlerini slice edince 32k yerine 44k alıyorsun ki daha hızlı para kazanmak demek :) Ama sadece pve kascaksan illa master olmana gerek yok rogue/slicer1 olup artan puanlarla riflemanda kasabilirsin ki pvp veya krayt huntlarda da işine yarar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 yok ama zaten öbür charla pvp yapıcam tamamen bu para ve mission kasmak için kullanılacak bir tane de ubese armor ve comp. armor aldim mi bitti iş[signature][hline]Sanny Sungur Master Smuggler-Master Tka-Master Pistoleer Sini Sungur Master Swordsman-Master Riflemen-Novice Fencer Tabii Bunlar Umarım olucak durumları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar