Kteduva Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Arkadaslar merhaba ben smile abonesiyim ve 1 aydır internetim yok smile ı aradım internetim yok dedim adamlar anlattı ne dedilerse yaptık 3 modem 2 bilgisayar degiştirdim gittim kabloları degiştirdim fakat yok hala internet baglantısı gorunmuyor adamlar şimdide bina içindeki telefon hattınızın kablolarında sorun olabilir diyor bu sıkıntıyı yaşıyan başka bi arkadas varmı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 eve teknik destek cagır. sorunun ne oldugunu telepati ile ogrenemiyoruz, henuz o kadar gelismedi teknoloji :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kteduva Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 ya modem ( zyxel marka )bilgisayarı görüyor interneti görmüyor dsl hattınız aktif degil diyor smile 'ı aradım hattınız aktif diyor ama dsl ışıgım yanmıyor ( telefon çalışıyor) kablolardada bi sorun yok adamlar teknik destekte sadece modeminizi baglarız diyor bunu bende yapıyorum zaten teknik destekte bişey sunmuyoki adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar