White Wolf Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Arkadaşlar Adobe flash kullanmasını bilen varmı, ona bir soru yönelticemde. Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 var ama nette cevabı bulunamayacak spesifik bi soru ise cevap zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 ha bir de: soruyu direk yazsana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Problemi halletimde, bu flash ı hiç beceremiyorum, paralı bana yardım edebilcek biri varmı ne bilim yada bir site ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 nasıl olsa fiyatı duyunca kaçacaksın gerek yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 bir flash web sayfası yaptıracaktım 1.750,00 TL den ağızlarını açtılar kabak gibi kaldım ortada sen hiç heveslenme bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 bazı siteler var hakediyo o parayı . ama oturup 2 button event 2 de xml bağlantısı yapıp o fiyatı çekiyolarsa orta parmak çekeydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 web tasarımı alanında kendinize gelecek yaratmak istiyorsanız ve flash bilmiyorsanız öğrenmeyin gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 bence silverlight öğrenin flash yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Economics said: bazı siteler var hakediyo o parayı . ama oturup 2 button event 2 de xml bağlantısı yapıp o fiyatı çekiyolarsa orta parmak çekeydin bir sürü site var hakedio o parayı aslında :D hakkaten özenle yapılmış bir website için fiyat az bile, tabi içerik miktarına göre de değişir fiyat. adam geliyor, 600 tl ye süper site yap bana diyor, seni bi ay kitlemeye çalışıyor. ozaman insnalar doğal olarak veriyor template ı :D bu işte para eskiden varmış abicim, şu aralar aç bırakıyor resmen flash öğretimine gelince, ben çok iyi bilmem, flash 5 den sonra bıraktım gitti :D ama kitapları falan var öğrenmek için, kitap evlerinde bulabilirsin. bi seviyeye kadar onlar sana yol gösterir. ondan sonra tutorial bakınacan netten. dersle olacak iş değil gibi bence. hep pahallıya patlar hem de çok ilerleyemezsin. bence tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 flash animasyonsuz çizimsiz bir hiç . Oturup 2 tween vermek için flash kullanmak çok mantıksız . oyun gibi flash siteleri var çok iyiler . Flash kullanmak isteyen birisi iyi derecede çizim bilmeli bence ki ortaya güzel şeyler çıksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flashPlayer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 sor arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 DoruK said: web tasarımı alanında kendinize gelecek yaratmak istiyorsanız ve flash bilmiyorsanız öğrenmeyin gerek yok. lol cok bilgisizsin. flashın zorunluluguna mı dikkat cektin yoksa flash ogrenmenize gerek yok mu dedin anlamadım. ikincisini ima ettiysen lafım yok. web tasarım alanında kendine gelecek hazırlamak isteyen biri icin flash'a gerek yok yani, katılıyorum buna. ama herzaman artıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flashPlayer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 flash nimettir ,tanrının bir lütfudur ve ona laf edenler tanrı katında cezalandırılacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar