Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adobe Flash Kullanmasını Bilen Varmı?

White Wolf

Öne çıkan mesajlar

Economics said:

bazı siteler var hakediyo o parayı . ama oturup 2 button event 2 de xml bağlantısı yapıp o fiyatı çekiyolarsa orta parmak çekeydin

bir sürü site var hakedio o parayı aslında :D hakkaten özenle yapılmış bir website için fiyat az bile, tabi içerik miktarına göre de değişir fiyat.

adam geliyor, 600 tl ye süper site yap bana diyor, seni bi ay kitlemeye çalışıyor. ozaman insnalar doğal olarak veriyor template ı :D bu işte para eskiden varmış abicim, şu aralar aç bırakıyor resmen

flash öğretimine gelince, ben çok iyi bilmem, flash 5 den sonra bıraktım gitti :D ama kitapları falan var öğrenmek için, kitap evlerinde bulabilirsin. bi seviyeye kadar onlar sana yol gösterir. ondan sonra tutorial bakınacan netten. dersle olacak iş değil gibi bence. hep pahallıya patlar hem de çok ilerleyemezsin. bence tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

web tasarımı alanında kendinize gelecek yaratmak istiyorsanız ve flash bilmiyorsanız öğrenmeyin gerek yok.

lol cok bilgisizsin.
flashın zorunluluguna mı dikkat cektin yoksa flash ogrenmenize gerek yok mu dedin anlamadım. ikincisini ima ettiysen lafım yok. web tasarım alanında kendine gelecek hazırlamak isteyen biri icin flash'a gerek yok yani, katılıyorum buna. ama herzaman artıdır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...