Manve_13 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Ama belki kız da görünenden fazlası vardır. sdfs zaten belli var da hani belki ruhen süperdir :) edit: kız değil karı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 NİYE GİRİYOSUN ESKİ SEVGİLİNİN PROFİLİNE? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Karıda zaten tam bir kons her akşam yensin içilsin derken büyütüyorlar anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Gir tabi ben de giriyorum eski sevgililerimin profiline Hatta hadi kaçtım eski sevgilimle buluşmaya gidiyorum ahaha konunun üstüne denk geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 çok çaresiz kalmış herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 ahahahha ben girmiyorum profiline girenler komik bişe olunca gösteriyolar hepberabercene eğleniyoruz =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 :) :) Üzülme ya çocuk zevksizmiş zaten gjkabgsagn Sana laf çarpmadım ama yanlış anlama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 varlok said: çok çaresiz kalmış herhalde. ya umutsuz bi tip de değil görsen eli yüzü düzgün adam nihayetinde benimle 2.5 yıl çıkmış kafayı sıyırdı bence yok başka açıklaması =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 sende boş değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Dartanian said: :) :) Üzülme ya çocuk zevksizmiş zaten gjkabgsagn Sana laf çarpmadım ama yanlış anlama. yapmazsın zaten tolgacım öle şeyler ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Kenjuro said: sende boş değilsin nasıl yani :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 copry said: varlok said: çok çaresiz kalmış herhalde. ya umutsuz bi tip de değil görsen eli yüzü düzgün adam nihayetinde benimle 2.5 yıl çıkmış kafayı sıyırdı bence yok başka açıklaması =( Nasıl bi havadır bu ya ashkgbja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 çocuğa karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 copry said: Kenjuro said: sende boş değilsin nasıl yani :S çocuğa kafayı sıyırttırmışsın işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 yok be çok boşum valla :D sadece insanın gururu kırılıyor bi yerde:D geyik olsun gülelim eğlenelim diye paylaştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 burda cuma gunu turkiyede pazar gibi oldugu icin herkes uyuyor. Acik dukkan yok :/ biz de evde yan yatiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 copry said: varlok said: çok çaresiz kalmış herhalde. ya umutsuz bi tip de değil görsen eli yüzü düzgün adam nihayetinde benimle 2.5 yıl çıkmış kafayı sıyırdı bence yok başka açıklaması =( off bana birini hatırlattı bu. okuyunca anlar. abazalık kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Hadin kaçtım ben. Azmo sanada hayırlı cumalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 bazıları kendini çok fazla abartıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 off çok pardon ya. umutsuz değil demişsin. eli yüzü düzgün demişsin. hiç uymuyormuş. geri aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 sensin hayvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 teşekkür ederim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 DANG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 tadında bırak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 ekmeğin annesi de doktor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar