mokoko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 lan butun donem kasmısım midtermlerde en yuksek notları almısım finali %50 yapmıslar. 37 aldım şimdi cc alcam. OFFFF ULAAAN. bi tane sınav yuzunden butun donem kasılan dersten iğrenç bi not alcak olmak cok koyuyo lan insana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 finalde not barajı olmaması iyiymiş. iyi taraftan bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 yahu bi dersin midterm unden 97 alınca cok sevindim. sora bi baktım midterm %10 etkilio. 87 alıorm %15 etkilio, 74 alıorm %15 etkilio. LAN 37 ALINCA NIE %50 ETKILIO OZMN. offff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 ben bu topic abvblizzard için açıldı sanmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 çünkü final > vize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 final yönetir. bütün dönem yatıp, finalde bünyeyi zorla. al notunu geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 ya iyide vizeyide bu kadar ezmesinler. lan butun derslere gittim ps lere bile gittim ya. gitmesemde bu civarda bişiyle geçicektim resmen. of of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Tenekeadam said: ben bu topic abvblizzard için açıldı sanmıştım. oha beyin beyine karşıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 final dediğin %50 etkiler. kazıktır çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 hangi okuldasın ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 ışık üni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 of çok yakın arkadaşım ışıkta hergün ağlıyo inanılmaz çirkin bi not sisteminiz var, kız harikalar yaratıyo eşek gibi çalışıyo 91 alcam die parçalıo bitaraflarını a için. çan yok falan çirkin baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 daü hukukta da şöyle bişi var (diğer hukuklarda da vardır belki) vizeden ne alırsanız alın finalde 50 altı direkt kalıyor. çok dandik bişey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 bizim okul da öyle işte. vize 100 final 49 kaldın. vize 13 final 50 geçtin. 50 şart. edit:istanbul üni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 ya çan falan varda cidden bazı derslerin not sistemi rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 calculustan 22 12 notlarla cc ile geçmiştim, finalden 90 mı ne alınca. şimdi de cebirden 24 17 aldım, finalden yine yüksek alıp geçersem haber ederim ama kalacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar