Seceba Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 selamlar, ipod touch 2g 2.2.1 sürümüne sahip aletim var. bunu 3. sürümüne yükseltmek istiyorum ancak benden 5 dolar talep ediyor. internette biraz okudum dfa mod fln yaptım sonra shifte basılı tutarak restoreden firmware yükledim 3.1 fln filan ama genede olmadı. hata verdi yüklerken. şu işi yapan biri bana çatır çatır anlatabilir mi acaba ? Özet. = İpod Touch 2g 2.2.1 Sürümünü bedavaya nasıl 3.0 sürümüne yükseltebilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 5$ vererek. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 5 dolar vereyimde, nasıl yapıcam onuda anlamadım kart noyu fln girdik ettik bana bir dosya yüklettiricekmiş, onu restoreyapıcakmışım fln filan yarın satın alırım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar