synorin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 şifreyi istiyor giriyorum internete bağlandı gibi görünüyor ama hiçbir siteye giremiyorum başka yerlerden girdiğim internetlerde sorun yok ayrıca interneti de pc ile sorunsuz kullanıyorum bu problem hakkında bilgisi olan var mıdır acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 biraz daha acik anlatsan?hata falan aliyomusun?firmware versiyonun ne bu arada?ben bu mesaji 5800 dan evdeki wireless a baglanarak yazdim mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 bağlanıyor diyor wlan ağı ara diyorum buluyor benim ağı seçiyorum şifreyi giriyorum bağlanıyor---->internet bağlantısı kontrol ediliyor ve tarayıcı açılıyor ama hiçbir siteye giremiyor uzunca bir süre girmeye çalıştıktan sonra 'ağ geçidi cevap vermiyor' hatası alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Şifreyi doğru hatırlamamış veya yazamamış olabilir misin? En basit aklıma gelen bu. Eski firmware kullandığın için bu şekilde sonuçlanan bir bağlantı başarısızlığıyla karşılaşmanın mümkün olup olmadığını bilmiyorum ama numara çevrilen yere *#0000# yazarsan versiyonunu öğrenebilirsin. v31.0.101 civarlarında son çıkan firmwareler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katharsis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 IP alamıyor sanki cihaz ? Modemini resetleyip tekrar deneyebilirsin. Ayrıca şifreyi yanlış yazıyorsan , cihaz bunu kabul edecek fakat aktif internet bağlantısı sağlayamaycaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 şifre doğru ...psp ile girerek de denedim fakat telefon giremiyor nedense ne saçma olay bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 hmm settings-connection-destinations a gir. ordan wireless ayarlarına gir (bu sırada wireless a bağlı olmaman gerekiyor). ayarlar çıkınca tekrar options a tıkla, advanced settings e gir. ordan IPv4 ayarlarını falan kontrol et bakalım orda bi saçmalık olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar