gecko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 pen tool ile olursa ne isterseniz yaparım :)
toggie Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 google'a "lightsaber photoshop" yazdıgın zaman cok daha iyi sonuclar bulacaksın ama en basitini anlatıyorum, en dandik yolu tabi ki aynı zamanda. line tool'u seciyosun, kalınlıgını 1 ya da 2 px yap. saberi çiz. sonra layera sag tıkla blending options'a gel. ordan outer glow'u sec. outer glow ayarlarıyla oyna istedigin seviyeye gelene kadar. size, spread, color vs.
Economics Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 pen toolu seç bir çizgi oluştur 2 noktayla . Sonra o çizgiye sağ tıkla ve stroke de . sonra layer style dan outerglow inner glow ver bitsin
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 ps e gerek yok bi program var onda lightsaber tool var onu seç renk seç uzat gitsin
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Bu after efects programindan da yapiliyor benim bildigim hatta bilmemne kid var sopa ceviriyor o da onu kullanmis iddali bi prog bnde cd si vardi bi ara Nerde acap simdi:S edit:: Youtubede tutolari olmasi lazim bide
Economics Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 o zamanlar glow yoktu heralde niye öyle blurlayarak yapmışki
gecko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 çok denks replerinizi verdim teker teker üstteki 2. post hariç onu 2003 de okumuştum LOL
Öne çıkan mesajlar