gecko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 pen tool ile olursa ne isterseniz yaparım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 google'a "lightsaber photoshop" yazdıgın zaman cok daha iyi sonuclar bulacaksın ama en basitini anlatıyorum, en dandik yolu tabi ki aynı zamanda. line tool'u seciyosun, kalınlıgını 1 ya da 2 px yap. saberi çiz. sonra layera sag tıkla blending options'a gel. ordan outer glow'u sec. outer glow ayarlarıyla oyna istedigin seviyeye gelene kadar. size, spread, color vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 pen toolu seç bir çizgi oluştur 2 noktayla . Sonra o çizgiye sağ tıkla ve stroke de . sonra layer style dan outerglow inner glow ver bitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 ps e gerek yok bi program var onda lightsaber tool var onu seç renk seç uzat gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Bu after efects programindan da yapiliyor benim bildigim hatta bilmemne kid var sopa ceviriyor o da onu kullanmis iddali bi prog bnde cd si vardi bi ara Nerde acap simdi:S edit:: Youtubede tutolari olmasi lazim bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 o zamanlar glow yoktu heralde niye öyle blurlayarak yapmışki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 çok denks replerinizi verdim teker teker üstteki 2. post hariç onu 2003 de okumuştum LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 LSmaker diye de bi program var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar