-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 said: The rules are simple: I put the self-timer on 2 seconds, push the button and try to get as far from the camera as I can. http://runningfromcamera.blogspot.com/
Devilmanta Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 orjinal fikir ama pek bi esprisi yok. fotolarda ufak
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 adam rotterdamli galiba ama ben degilim.
Manve_13 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 aman türkiye'de falan denemesin arkadaş. O koşarken birisi de kamerayla öbür tarafa koşarsa bakakalır öle mal gibi
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 lam tam yazıyordum onu manve.. bi de timer kaç sn'deki? benimki süresi bitse bile gülene kadar çekmiyor bi de lan.. malatyaya falan koşarım hani...
di Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Jahrein said: Sunlardan da, ota boka herseye koyan zihniyetten de nefret ediyorum cidden. Don de kendine bi bak derler adama ki burada cuk oturuyor.
Öne çıkan mesajlar