Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

300 milyon civarlarında güzel telefon ne var?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Niye? Ben bu ara almayı düşünüyorum, özellikleri iyi, fiyatı da çok düşük. Sen neden beğenmedin?
Bir de şarjı nasıl? Benim için en önemli kısmı şarjının çabuk bitmemesi aslında; yani şöyle ki, iki-üç ay önce aldığım sony kışın bana 4-5 gün giderken, artık birinci günü tamamlayamadan ölüyor besin yetmezliğinden.

said:
Halfmumi, 01 May 2003 23:12 tarihinde demiş ki:
aman! diyim ben aldım şimdi booool bolll küfür ediyorum yapımcılarına...

MOTOROLA c336 ALMA!
Mesaj tarihi:
nokya 3510 umdan memnunum, elime göre tam ayrıca polyphonic melodilerde aşmış oluyor :)

sanırım 280 milyon civarı.. istersen bi 80 milyon fazlasına da renkli ekranını alabilirsin ama bence alma. 4096 renk var kötü gözüküyor aydınlık yerlerde..[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?"
Mesaj tarihi:
said:
Thalion, 02 May 2003 13:39 tarihinde demiş ki:
Siemens C45
gprs vs. vs. herşeyi var, küçük hafif vs. son sorduğumda 300 milyondu[hline] MCP | MCSE | CCNA
--------------------------------------
Haradrim lvl50 Warden RR5+ [R.I.P]
Rnz lvl50 Skald RR5+ [R.I.P]
Ezzz lvl42 Runemaster [R.I.P]
Currently in Progress Cleric Celine
Excalibur | Albion / EU

siemens C55 255 milyon yarın alıyorum adamların elinde telefon kalmamış ehuhe :) gprs de var 3 saatlik ses kayıt özelliği de var :)[hline]Isn't it funny? Let's try something else...

Mesaj tarihi:
nokia 6100 al diyesim geliyor ama fiyatlar yakın bile değil istediğin ile

1,5-2 ay önce aldım 1 milyardı, şimdik 750 falan olmuş duyduğuma göre

renkli ekran, küçük, hafif, titreşimli, polyphonic, gprs var, şarj çok kullanan biri için bile en az 2-3 gün gidiyor, yeni titanium bataryası var vs..

6100 güzel, kullanıcısı olarak tavsiye ederim[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz
Mesaj tarihi:
said:
Mephisto_, 02 May 2003 22:04 tarihinde demiş ki:
nokia 6100 al diyesim geliyor ama fiyatlar yakın bile değil istediğin ile

1,5-2 ay önce aldım 1 milyardı, şimdik 750 falan olmuş duyduğuma göre

renkli ekran, küçük, hafif, titreşimli, polyphonic, gprs var, şarj çok kullanan biri için bile en az 2-3 gün gidiyor, yeni titanium bataryası var vs..

6100 güzel, kullanıcısı olarak tavsiye ederim[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz
+1[hline]ERKEK ADAM RENKLI TAKIM TUTMAZ
FENERLI OLMAK AYIP DEGIL YETERKI CAKTIRMA
BESIKTAS
  • Yeni Oluştur...