Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KaNije Guild Tanıtımı

sinsisu

Öne çıkan mesajlar

KaNije

- Server : Crom (PvE)
- Oyuncu Alımı : Devam ediyor.
- Guild Şehri : Poitain - T3 (Bitmek Üzere)
- Ventrilo : Kullanımda.
- Raid : Devam ediyor.

Biz Kimiz? Amacımız Ne?

Daha önce Golden Army olarak kurulan guildimiz isim değişikliği yaparak KaNije adını almıştır.

Amacımız, halen bir arada olmak isteyen Türk arkadaşlarla birlikte, her hafta raidler düzenlemek, oyuna yeni başlayan arkadaşlara yardımcı olmak, iş-okul ya da ev stresinden bir parçada olsa uzaklaşıp, AoC dünyasında keyifli saatler geçirmektir.

KaNije Guildi, DKP Sistemi kullanmamakta, üyelerinden gold ve maden yardımı istememekte, yöneticiler kendi çabaları ile T3 guild şehrini bitirmek için çalışmaktadır. Guild kurulurken alınan bu kararın amacı, üyelerinin, alacak-verecek karmaşasına düşmeden, raidlere girmek için DKP Puanının artmasını beklemeden keyifle oyuna girmelerini sağlamaktır.

Yabancılardan oluşan bir server’da tamamen Türklerden oluşan tek guild olan KaNije’ye katılmak isteyen tüm arkadaşları bekleriz.

Yetkililer: Antropik, Banelli, Anuubis, Vampyren, Afarit, Hemsut, Crueldawn

Detaylar icin Web sitemizi ziyaret edebilirsiniz :

www.aockanijeguild.com

Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
1,5 senedir zaman zaman çıldırtma noktasına getirtse de, bıkmadan keyifle oynadığım AoC Dünyasında hedeflenen amaçlar, maalesef iki üç kişinin uğraşmasıyla gerçekleşmiyor.

AoC öyle bir oyun ki, mutlaka birbirini anlayan, değer veren, zorluklarla baş etmesini bilen, hoşgörülü kişilerin uyumlu hareket etmesini gerekli kılıyor.Ortalama her oyuncunun 3-4 saat oyunda vakit harcadığı ve para ödediği düşünülürse, neden böyle bir koordinasyonun gerektiği daha iyi anlaşılabilir. Takım çalışması mantığının ön planda olduğu bir oyunda bireysel takılmak ne derece doğru olabilir ki?

Crom Server’ında güzel bir oluşum hedeflerken, bu kadar karmaşayla karşılaşıp, sizden hep bir şeyler bekleyen ama elini taşın altına sokmak söz konusu olduğunda hiç çaba harcamayan kişilerin gelip, ortalığı karıştırıp gitmesi, giderken de sizin değerlerinizi, oyun keyfinizi bozması ister istemez moral bozuyor.

KaNije Guild’i officer’larından biri olarak, eğlenmeyi, stres atmayı hedeflerken daha çok stres olduğumu ve moral bozukluklarının oyunculara yansıdığını hissettiğim andan itibaren, değişiklik yapma ihtiyacı hissettim. Bu kararımdan dolayı, başından beri hep yanımızda olan arkadaşları yalnız bıraktığımızın farkındayım. Umuyorum ki, bir parça da olsa beni anlayabilirler.

Şunu da belirtmeliyim ki, KaNije Guild’i silinmiş değil. Sadece belirsiz bir süre için donduruldu. Hala orda kalmayı tercih edip oynayan arkadaşlar bulunmaktadır.

Ancak ben, hem bir Türk Guildinde kalmak hem de bu oyunu benim kadar sevdiğini düşündüğüm arkadaşların arasına katılmak amacıyla Fury Server’ında Abysus Guild’ine katılma kararı aldım.

Şimdiye kadar bize destek olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...