cengizkhan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Herkese selam, Ben bir shaman hayranıyım, rehberi okudum ama direk tecrübeli oyuncular kendi aralarında paylaşımda bulunmuş. Zeolot mu shaman mı karşılaştırması hangisi daha iyi vs... Shaman-shaman dır, eksileri artıları mutlaka olacaktır. Bana yardımcı olurmusunuz? -Çok healer meraklısı değilim, yanlız ve sinsi takılmayı severim damage ağırlıklı nasıl yapılandırabilirim. -10 lvl im statlardan henüz hiç birini arttırmadım, hangisini veya hangilerini arttırmalıyım. -Skiller konusunda önerileriniz varmı? -Nasıl kulak keser kolyeme dizerim>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Shaman, dps ve sinsilik. Bunların 3 ü bir shaman sınıfı için uygun değil. Shamanın dps ağacı, kıytırık. Heal ağacı güzel. Yani dps oynamak istiyorsan, shaman açmaman gerekir diye düşünüyorum. Kıytırık dediysem, 1vs1 de archmage hariç herkezi kesersin. Ama eğlenmezsin bence. Ne kadar 1vs1 denk getirirsin orasınıda bilemiyorum tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizkhan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Heal ağacına bakalım o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Healer shaman baya iyi. Bir problem yok. Heall/debuff şekilinde olduğu için, sadece dosta büyü okumaz. Düşmanıda zor durumlara sokabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 aslında baya iyi dps yapıyo shaman ve archmage ama t4 için dps düşünüyosan rr55 olmadan dps spec oynama derim ben, çünkü invader ve conq setlerini giymeden istedigin performansı alamazsın dpste. lakin t2 de 18 t3de 28 lvl falan oldugunda dps spec baya eglenceli oluyo ben arcmage ile denedim onayladım :). tabi bu konuların uzmanı aslında arcane'dir onla konuşursan daha ii bilgi alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Shaman ın dps, archmage gibi değildir. Tekrar altını çizeyimde, bir hataya düşme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 shaman dps yapabiliyor ama bence gerek yok yani eğer dps oynayacam dersen başka bişi aç ha arada takılırım sıkıldıkça diyosan tabi zevk alırsın ama ona görede item dizmen lazım bende şuan shaman oynuyorum baya güzel.zealotta oynadım shamanda az buçuk ama shaman daha efektif valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizkhan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Şu an gayet keyifli gidiyor, Karak-Norn, guild tavsiyeniz varmı? Gimmorbip / Shaman / RanK 11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 BlindArcher said: Shaman ın dps, archmage gibi değildir. Tekrar altını çizeyimde, bir hataya düşme. Hataya düşülecek(!) kadar fark yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Fark yok derken? Shamanda 200 vuran 10sn cooldown olan skill ile, Archmage deki karşılığı olan 1500 e yakın vuran dot (int ile 1500 e yakın vuruyordur herhalde) 5sn cooldown ı olan ve -%5 crit düşürme arasında mı? Yoksa, Shamandaki 20sn cd li ap çekme ile, aynı skillin archmage ki 10sn cd li olması arasında mı? Yada, archmage deki 10sn cooldownlu + dot olarak hasar veren HEAL DEBUFF ile, shamandaki 30sn cd li, heal atana damage veren skill arasında mı? Belki de şeydir, Shamandaki 45 feet lik resist düşürme ile, archmage deki 65 feetlik resist düşürme arasında fark yoktur. Hepsini toplayıncada, hiç bi fark çıkmıyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Bak orada ne yazıyor? Hataya düşülecek kadar fark yok. 5 sec cdlı dotun olmaz 5 sec CDlı 9 target vuran direct damageın olur. Oradaki farkı utility ve survival ile kapatıyor ki AM/Shaman'ın genel özeti bu olmakta. Mirror değil diyorsan onun QQsunu yanlış forumda yapmaktasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Dps den bahsederken, nasıl hataya düşülecek kadar fark yok anlayamadım ben. Shaman ile resist debuff ı vurmak için 40 feete girmen gerekiyor (yukarda 45 yazmışım yanlış olmuş) Heal debuff ı attığında shamanda 30sn (debuff silindikten sonra 20 saniye) beklemen gerekiyo. Archmage öyle değilki, sürekli heal debuffı tazele dur. Fazladan 2 dotu var dps archmage in. İş damage e vurulduğunda aradaki fark inanılmaz açılıyor. Ayrıca archmage in karşısında, 2 skill den fazla basabilecek sınıf varmı ki? Sorc+BlackGuard dan başka? Bir kaç gün önce squigimle oynadım, 2 tane dot atabildim o kadar, level 37 archmage e 3 üncü skilli basamadım. 1 ap yok. Gelen regen, gideni karşılamıyor. O nasıl bir cd dir arkadaş? 1 tane skill basabileyim bari. Hem fazladan dot olayını yanlış anlamışsın. Ben ağaçtaki skilleri (heal debuff ve resist kırma hariç) hiç hesaba katmadım. Şu archmage deki DOT: http://www.wardb.com/spell.aspx?id=9264 Şuda shaman daki karşılığı: http://www.wardb.com/spell.aspx?id=1902 Bu skill, heal debuff ve ap çekmedeki cooldown archmage ile shamanın arasını fazla açıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 9 TARGET. 5 sec CD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Arcane acc nin şifresini vereyim, buyur istediğin gibi dps e çevir shamanı. Elinde sandstorm u da var. Bir yerde instant dotlar + tek hedefte sürekli heal debuff tutma. Diğer yerde 2sn casti olan skill. 9 hedef olacakta, 20 feet içinde olacakta, 2sn büyü okuyacaksında, ölme eşeğim ölme. Aynı oyunu bende dest tarafında oynuyorum, karşıda kim ne vuruyor az çok biliyorum. Shamanın dps ile archmage inki arasında fark yok dersen cidden bozulurum. Yani dps ağacında en yukarı çıkarsan, sağdaki silence dan olursun. Sağdaki silenceden olmazsan, soldaki slowdan olursun. O en tepedeki skillere gerek yok. 9 target felan yalan o işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr.Fahrenheit Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 arcane said: 9 TARGET. 5 sec CD. bunu görmemişim ben yaa, çok komik bi post bu, diyosun yani ne kadar targeta vurduğu önemli, nasıl, ne kadar vurduğu değil? Dolu postlar yazın gözünüzü seveyim, yıllar sonra girdiğime pişman etmeyin beni şu paticik'e.;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mr.Fahrenheit said: arcane said: 9 TARGET. 5 sec CD. bunu görmemişim ben yaa, çok komik bi post bu, diyosun yani ne kadar targeta vurduğu önemli, nasıl, ne kadar vurduğu değil? Dolu postlar yazın gözünüzü seveyim, yıllar sonra girdiğime pişman etmeyin beni şu paticik'e.;) En yüksek base damage'ı olan 2 sec cast spammable ile 10 base damage farkı var. Yani en yüksek instant damagelı 2. ability ve 9 kişi vuruyor, buna here we go dahil değil. Gülmeye devam. @BlindArcher, öncelikle tekrarlıyorum, ben fark yok demiyorum sonuçta 1e1 mirror değil, artısıyla eksisiyle fark var ama Shaman DPS nasıl oynanır diyeni yoldan döndürmeye çalışmak aşırı dramatize olmuş. Hala AM kıyasındasın, halbuki konu Shaman. AM'in taktikler bu iş için daha uygun zaten ama Shaman'ın armut topladığı görüşüne kesinlikle katılmıyorum. En iyi DPS spellini slow için feda ediyorsan yüksek dmg output beklemeye hakkın yok. Boşuna glass cannon denmiyor. 2 conq 5 inv yanına PQ staff gibi mütevazi bir gearla, hele hele sandstorm staff ile çok iyi sonuçlar mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Dps arasında hataya düşülecek kadar fark yok dediğin için ben yazmaya devam ettim. Yani halen dps de hataya düşülecek kadar fark yok diyorsan, acc yi verebilirim. Bizlere bir video hazırlarsanda sevinirim. Merak ediyorum, 2sn castli, 5sn cooldown u olan skill ile, damage de nerelere çıkacaksın.. Olay damage yapmaksa tabi. Vurduğun ölmedikten sonra, sen dotlasan ne olur? Archmage öyle değilki, wow daki warlock tadında, sağa sola koşuyo, aldığı targetın canını yakıyo, direk eritiyor. Heal de alamıyoki hedefi.. Shaman healer, Archmage dps benim gözümde.. Senin o bahsettiğin are we go felanda, yine taktik ile, heal specde kullanılıyor. Shamanı dps diye oynamayı düşünüp açan varsa, büyük bi hatanın içinde bulur kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr.Fahrenheit Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 yavrum aslanım, sen beni gülme konusunda yanlış anlamışsın. AM Shaman bilmem ben, oynamadım, o yüzden 9 TARGET 5 sec CD gibi bi mesaj olduğu sürece gülerim, çıkardığım anlamda yukarda yazdığım gibidir. yani 10000 mesaj yazmışsın,o isminin altındaki ikonla bu mesaj ironik oluyor. Ha açıklama yazmışsın ona eyvallah, "gülmeye devam" tabiki her zaman, sen de gül aslanım yiğidim, germe bu kadar kendini. Açıklayıcı yaz herkes anlasın, yazdığın dediğin de bişeye benzesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Burst damage indirmeyecek de removable dotlar mı indirecek? Maksat kill olduktan sonra burstlersin instant, 0.5 sec veya channella nedir ki. Ayrıca vurduğunu sen öldüremedin, takım arkadaşın tamamlasın nedir yani. Damage Done'a gelince, zaten yapılmış birşeyi kanıtlamak için atari salonu ver geçiyim usulü senin hesapla oynayıp frapslemem gerekmiyor. Google'dan, WAR forumdan çıkıyor mesela hemencecik bir elemanı buldum koyayım: http://g.imagehost.org/0736/Faile_014.jpg http://g.imagehost.org/0886/Faile_015.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 2. ssteki wh de fena dövmüş milleti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ukyo Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Eski SS bu yalnız, m3'teki will calıp int ekleyen dot'u kaldırdılar. (yer' not smart mıydı neydi) Hep 40 altı girmi$, desto bu yuzden kaybediyor hahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ukyo Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 ukyo said: Eski SS bu yalnız, m3'teki will calıp int ekleyen dot'u kaldırdılar. (yer' not smart mıydı neydi) Hep 40 altı girmi$, desto bu yuzden kaybediyor hahahhahaHahaha getin smartermı$ :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr.Fahrenheit Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Harbi ya, abi oyun izin vermemeli abi bu işe çünkü biz adamlara anlatamıoruz, artık beklentiler azaldı,bari locklancak mekanın sc'sine girmeyin diye bağırıyoruz region'dan :). Tank,healer amenna ama dps olup ne yapıolar sc'de merak ediyorum. Konuyla iligili'de bişi söyliyim, AM iyi bi dps, mahvedior zaman zaman, karşımda olduğu için biliyorum, shaman'ı bilmem ama Greenskin ne isterse onu yapar bunu bilirim. AM daha iyidir, ama shaman'da dps kasılmıcak kadar kötü değildir diye düşünüyorum. SS'im yok ama aynı anda azımsanamıcak kadar iyi damage ve heal output yapan shamanlar gördüm. Ayrıca zevk aldıktan sonra Zealot bile dps oynanır(DPS oynamasınlar diye karakteri mahvettiler ama olsun). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 "Burst damage indirmeyecekte removal dotlarmı indirecek" Şunu duyan biriside, tek bir skill ile, üstümüzdeki tüm dotları silebildiğimizi sanacak. Siliniyorsa tazele işin ne? Görende yarım saat cooldown un var sanacak. Arcane sen hiçmi hiççççççç anlamıyorsun söylemek istediğim şeyleri. Bilerekmi böyle yapıyorsun, yoksa gerçekten anlamıyormusun ben anlayamadım. Şu oyundaki, op skiller nelerdir, bence otur bi önce bunları düşün. O bahsettiğin alan 9 target 20 feeti sen 5sn de 1 vurana kadar, Karşıdaki adam Tek grup heal verdiğin hasarın 2 katını geri doldurur. Dotlar siliniyor, burst damage daha iyi diye yakınanıda ilk defa görüyorum. 2sn sen nerde büyü okuyorsun? Sc de grubu iyi denk gelmiş, arkadan dotlayıp durmuştur. Önemli olan, dps in her ortamda yapılabilmesi değilmi? Şimdi böyle komik bir ss i koyarsan, sana vereceğim cevap ZEALOT UN DPS DAHA IYIDIR. 400k 500k görmüş ss ler buluruz herhalde. Senin hesapla, zealot daha iyi dps dir mi demeliyiz? 2cn castli burst damage > dot ha. İyiymiş abi, ben birşey bilmiyormuşum o halde. İstediğin zamandan pm den hesabımı isteyebilirsin. Alırsın bir kaç gün eğlenir, rvr a çıkar, 2sn lik büyüyü okutacak aptal order bulursan "işte dps budur". Girmedende regiondan felan yaz "Ben shamana geçiyorum, beni gördüğünüz zaman, 9 target 20 feet içinde durunda, dps im yüksek olsu". felan dersin :P http://www.youtube.com/watch?v=xbJ1U7QwxGA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Sende silinince AP'yi geri ödeyen bir sistem var herhalde. AP draini daha zayıf olan Shaman ile o mesajı atabilmen ilginç. AM/Shaman'ın vurduğu, group heal ile 2 misli heallanamayan birşey yok ki. O zaman AM de DPS yapmasın. Shaman bu haliyle yeterli diyorum AM diyorsun, AM bitiyor group heal ile kıyaslıyorsun. Burst dottan iyidir gibi birşey de söylemedim ki ben. Adam indirmekte burst daha güvenilir dedim ama ısrarla yanlış anlıyorsun. Shaman'ın DPS nerede parlıyorsa AM'in DPS aynı yerde parlıyor. Ability yelpazesi 80% aynı. RvR'da 20 feet arayla duran 9 değil 30 target bulursun, Norn'da oynuyoruz :D ki 3 targeta inmesi yeterli bir DPS yatırımı olur. Bu konuda son mesajım bu olsun zira açıklama yöntemlerim tükendi. Sizi üzerinde düşünmeniz için iki alıntıyla başbaşa bırakıyorum: BlindArcher said: ZEALOT UN DPS DAHA IYIDIR. BlindArcher said: pure healer = Rune Priest abi cevap beklemene bile gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar