di Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 http://www.teknofiyat.com/?search=NWZ-B143&altlimit=&ustlimit= Surada listelenmis olan aleti satiyorum. Istedigim fiyat 99 lira. PSP ile muzik dinliyorum normalde ama daha ufak bisey olsun rahat edeyim amaciyla 2 hafta once aldim lakin PSP'den sonra pek sevemedim ben. Orjinal kulakligini hic kullanmadim. Faturasiyla falan teslim edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 abi psp nin ses kalitesi tatmin ediyo mu seni ben hic memnun degilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 amacım kesinlikle trollemek değil ama 116 ya sıfırı alınabilecek bir aleti neden senden 99 liraya alsın insanlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Abi kullanmis olsam bi nevi haklisiniz da yaklasik %20 lik bi fiyat farki ve sifir gibi bi alet almis olacak kisi. 119 lira bir cok yerdeki fiyati. En ucuz satan 116 liraya satabiliyor. Kulakligini falan hic kullanmadim ikinci el bile degiller ki ben dahil bir cok kisi icin hijyen demektir, etkisi vardir benim bakis acima gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar