Predator Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Bir kaç saat önce xp yüklü makinamda sürülerce trojan bulunca tedirgin oldum. Parasıyla düzgün bir işletim sistemi alıp full upgrade + antivirüs takılıyım diyorum. Win7 yi en ucuz nasıl temin ederim? Microsoftun sitesinde 119 dolar istiyor home premium için, mağazalarda 250 lira çok geliyor. İnternette microsoftun gold partneri olan bir reseller site buldum orada 89 dolar indirmek. Ne farkeder acaba ordan alsam? Student versiyonu falan varmış ama bitmiş sanırım bir de benim emaili kabul etmemişti. (itüde okuyorum) Bilenler bilmeyenlere anlatsın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 ebay'de 25-30 dolara satiyorlar, birkac kisi de oradan alip basariyla kullanmisti.. tabi once bir itu'den bilgi alsan daha iyi olur. http://www.bidb.itu.edu.tr/?d=108 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 elimde bi tane kullanilmamis oem premium ingilizce var. 220 ye aldim, makineyi update edecektim, ama etmekten vazgectim. o nedenle oyle duruyo ko$ede. 180e birakirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 olmuyormus oncekı sorum guncelledım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 esh lede konuştuk ama burdan da sorayım. Bende win 7 rc var, alacağım her hangi bir win7 versiyonu ile aktifleştirilebilir mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 hayir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Napıcam o zaman, her şey baştan mı? Ya da neden bu alet sürekli, şu kadar gününüz kaldı aktifleştirin diyor rc nizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 upgrade edebiliyorsun galiba http://www.howtogeek.com/howto/3075/how-to-upgrade-the-windows-7-rc-to-rtm/ gibi birkac yerde olmasi lazim howtolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 ebayde baktım fiyatlar inanılmaz uygun. burda 500-600 liralık ultimate 30 dolar felan sadece key. alanda satanda memnun görüşlere bakınca. nasıl oluyor ki bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 sinanpaşada 5 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Bir de OEM olayı nedir. Oem versiyon dışında ne versiyonu var ve ne gibi farkları var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 oem lisansın desteğiini bill amca vermiyor aldığın oem firmasının garantisinin altında. diğer sürümde kutulu olanı içinde cd neyin var, bunun desteiğini direk bill amca veriyor. oem daha ucuz tabi kutuludan bunun haricinde oemi bir bilgisayardan başkasına taşıman yasal değilken kutuluda izin var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Sağol mum, verdiğin link olayı şözüyor ama bu sefer de 32-64 bit farkından yattara oldu. Baştan yükledim rahatım. Yapımda ve yayında emeği geçen esh arkadaşımza saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar