Earenwen Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 bu gün canon inkjet mp190 modelini aldım, kendisi hem scanner hem priter. fakat renkler inanılmaz soluk, koyu resimlerde ise koyu alanları direk siyah veriyor. sorun nedir? yeni kartuş aldığımda düzelir mi acaba? iade etmeyi düşünüyorum hemen yarın ama patiye danışayım dedim bi. buyrun aradaki fark aynen bu, printlediğimi scan ettim. http://img696.imageshack.us/img696/4035/renk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 evet aradım sordum, iade de kartuş fiyatını düşüyorlar, geri kalan paranın da %15 ini düşüp hediye çeki olarak veriyorlar -_- n itibariyle bi yerimde patlamış oluyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Almadan deneme baskısı yapmak şart bu aletlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 acaba baskı kalitesi ile ilgili olabilir mi ki? hiç kurcaladın mı orayı kaliteli, dandik, temel gibi seçenekler olması lazım. inş sorun kartuşlardadırda alet elinde patlamamış olsun. kartuşların tarihleri varsa onlarada bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 lan dedim belki pc dendir problem, macbookla denedim test imajını.. tamam bu sefer siyahı siyah verdi de, renkler yine soluk. direk fotokopi yap dedim araya pc veya mac koymadan. meh aynı sonuç. ıncık cıncık tüüüm ayarlara baktım sanırım, ayrıca kitapçığı da ezberledim :D ama kalite ayarlarını kesinlikle kurcaladım. teknosaya mı küfretsem canona mı bilemedim. lan zaten yarım kartuştan (kaldı ki düzgün çalışmıyor da) ne kartuş parası istiyosun. çok kızdım çok. götürcem yarın vercem, yollasınlar teknik servise. o da 30 iş günü hey alaam ya. biraz daha kurcalayayım iyisi mi. hah bu arada dikkatimi çekenler, kartuşu aldım peçeteye dokundurdum. cyan magenta ve sarıyı gayet doygun verdi peçeteye. kağıtta bi arıza olabilir, printerın iç aksamından hiç anlamam onda olabilir, default test çıktısında ve fotokopi çıktısında da sorun olduğu için, pc de değil sanırım sorun :/ içimi döktüm bayaa kusura bakmayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar