Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

canon inkjet mp190 renk problemi

Earenwen

Öne çıkan mesajlar

bu gün canon inkjet mp190 modelini aldım, kendisi hem scanner hem priter. fakat renkler inanılmaz soluk, koyu resimlerde ise koyu alanları direk siyah veriyor. sorun nedir? yeni kartuş aldığımda düzelir mi acaba? iade etmeyi düşünüyorum hemen yarın ama patiye danışayım dedim bi.

buyrun aradaki fark aynen bu, printlediğimi scan ettim.

http://img696.imageshack.us/img696/4035/renk.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

lan dedim belki pc dendir problem, macbookla denedim test imajını.. tamam bu sefer siyahı siyah verdi de, renkler yine soluk. direk fotokopi yap dedim araya pc veya mac koymadan. meh aynı sonuç. ıncık cıncık tüüüm ayarlara baktım sanırım, ayrıca kitapçığı da ezberledim :D ama kalite ayarlarını kesinlikle kurcaladım.

teknosaya mı küfretsem canona mı bilemedim. lan zaten yarım kartuştan (kaldı ki düzgün çalışmıyor da) ne kartuş parası istiyosun. çok kızdım çok. götürcem yarın vercem, yollasınlar teknik servise. o da 30 iş günü hey alaam ya.

biraz daha kurcalayayım iyisi mi. hah bu arada dikkatimi çekenler, kartuşu aldım peçeteye dokundurdum. cyan magenta ve sarıyı gayet doygun verdi peçeteye.

kağıtta bi arıza olabilir, printerın iç aksamından hiç anlamam onda olabilir, default test çıktısında ve fotokopi çıktısında da sorun olduğu için, pc de değil sanırım sorun :/

içimi döktüm bayaa kusura bakmayın :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...