Mr_Magget Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Arkadaşlar worms sevenler için güzel bi oyun war gunbound diye bi oyun süper bişey internet üzerinden adamlarla kapışıyorsunuz üstünüze armor alabiliyorsunuz ( gold ile ) rütbe olayı war oyun için kazanılan her savaştan kazandığınız belli game point ile cd yede gerek yok sitede full downloadını vermişler http://www.gunbound.net/ buradan çeke bilirsiniz yanlız account almalısınız sonra siteye login olup emailden verfly etmeniz lazım ki avatar shop a girip giyinip kuşanasınız oyunda bir çok türk war şimdiden bilenler bilmiyenlere yardım cı oluruz birde buggy list diye bi olay war icq gibi listenize eklemek istediğiniz kişinin nick ini yazıyorsunuz eğer gelicek olan warsa nick im DeathEmCan ekleyin listenize genelde 4. okdada takılıyorum herkes gelsin :)[signature][hline]ben pati kurallarını zerre anlamadım, illa nefrin gelip imzamı editlemesini bekledim, bir daha böyle bir düzeysizlik yaparsam da banleneceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 ya adam nbasıl yürüyo bea nasıl ateş edioz ben anlamadım :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Magget Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 abi yon tuslari ile yuru space tusu ile ates et[signature][hline]ben pati kurallarını zerre anlamadım, illa nefrin gelip imzamı editlemesini bekledim, bir daha böyle bir düzeysizlik yaparsam da banleneceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 abi yön tuşuna basıom yürümüo :) space hiç aklıma gelmemişti ama :lol:[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar