0ne Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Oğlak burcuyum bende, tüm özellikleri var, olmasa zaten bu zamana kadar naabardım bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 kadınları çok paragöz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 yes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Abi nası genellemedir bunlar ya. kendi hayatıma bakınca hepsi de yalan. Birini uymuyorum / uymuyoruz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExactitudE Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 oğlağım. oğlan çocuğuyum :) . sakinim. titizim. paramı dikkatli harcarım. rakı sofrasını severim. sporu severim. diğer insanlarla hızlı kaynaşamam. Sessizimdir. arada konuşurum. Şimdi bütün bunlar oğlak olduğum için mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 insanlık aya çıkmış millet hâlâ burca murca inanıyor yaw.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Burcu kim :PpP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Yalan abi bunlar. Akrep burcuyum hergün gazetede seks hayatınız süper sonik geçicek diyor. Nerde lan seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 hangi gazeteyi okuyosun abi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sees Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 yalan onlar gazetelere göre benim sex hayatım ölü ama hergün sex sex sex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OMGClayAiken Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 valla ben de ikizlerim sevgilim de oglak biraraya gelene kadar baya mesafeliydik zor isin gl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 beyler kova burcu erkeği herkesi döver dendi mi? denmediyse dövüp gideyim uygulamalı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 oğlak iyidir la en azından inatçıyız inat değilmi inatlaşacam diyebiliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar