Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İkinci Yabancı Dil / Almanca

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fransızca ispanyolca italyanca üçlüsünden birini öğrenince diğerlerini kolayca öğrenirsin diye kandırabilirler bi de seni :P almancaya başladıysan ve istiyosan takma pek tabi nolcak, neticede sektöründe en çok almanca kullanıldığını aşağı yukarı tahmin ediyosun e o zaman mantıklı bir karar almanca öğrenmek senin için.

hem ingilizce dışında tüm diller zordur bu da benim şahsi görüşüm. dil öğreniyosun boru değil yani
Mesaj tarihi:
Söyledikleri kadar zor değil.Bi senede haftada iki saatle konuşmaları anlıyacak duruma gelebilmiştik sınıfçana sevmememize rağmen.İsteyerek yapıyorsan çok daha iyisini yapabilirsin.
Mesaj tarihi:
arkadaşlar almanca öğrenmek zor değil

İMKANSIZ!!!

tüm enerjini alaman diline adayacaksın başka bişiyle ilgilenmeyeceksin, anca o zmn öğrenirsin bişiler.

yok bitirme projesiymiş yok x dersinin projesinin dersiymiş fln girdi mi araya, almanca yalan oluyor.

koca yaz boyunca almanca kursu aldım 4 yıldır okulda görüyorum, geçen gün sözlü sınavı olduk, hala kem küm konuşuyorum, herkes öyle konuşuyor gerçi, 1 cümleyi 1dakkada kurabiliyoruz onbinbeşyüz kuralı olduğu için.
  • Yeni Oluştur...