Defensive Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Turizmciyim, ingilizcem var. Herkesin var zaten. Yabancı dillere merakım var. Almanca ögreniyoruz şu an okulda, ingilizceye benziyor. Turkıye'ye en çok turist Almanya'dan geliyor. Hani buda tamamda, ögrenmesi zor mu ? Artikeller halledilir mi ? Yerıne ıspanyolca / rusça daha mı mantıklı olur ? Almanca bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Egitimde gezinirken kişisel açık kalmış pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 ogrenmesi o kadar da zor degil,butun dunyanın farklı bolgelerinde konusulmadıgı/yayılmadıgı icin ingilizceden cok daha derli toplu bir dil,artikel olayına gelince abarttıkları kadar degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Gramer olarak tamamını biliyor musun? Bana kolay geldi, tenseler gelsin görüceksin falan dediler, bir garip oldum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 oldukça zor bir dil , ama yeni diller öğrenmekten hoşlanıyorsan durma tabi zira önemli bir dil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 konjunkiv gör sonra gel kolay de dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 almanca zor bir dil degil,en azından bana oyle geliyor belki hocalarım cok iyidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 marmara almanca işletmede bir sürü arkadaşım var şu ana kadar kolay diyen bir tane bile insan görmedim , hatta hazırlığı geçen insanların bile %50'si konuşamıyor diye bir rivayet vardı :D ama yurt dışına gitmek en garanti çözüm, her dili yerinde öğreneceksin zaten:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 ben lisede almanca gordum,bir cok sınıf arkadasım itü nün mühendisliklerine oss ile degil de yabancı ogrenci kontejyanından girdi yabancı dil sınavıyla,bug abuse mu bilmiyorum ama guzel ogrendim diyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oha300 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 ingilizceyi ana dilin gibi biliyorsan almancayı öğrenmek hiçte zor değil zaten kendinde fark etmişsin ikiside benziyor birbirlierine almanca konusurken biraz daha bogazdan kaba bir şekilde çıkıyor o kadar ben turizimci olacagım bir sürü dil öğrenmek için bir yerimi yırtıyor olurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Boğaziçindeyim 4 senedir almanca alıyorum, hala konusamıoyrum, bırak konusmayı yazamıyorum bile, inanmazsan Nil'e sor =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 işte canlı kanıtlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 arkadaşım 12 kurluk alm kursuna gidiyor 9da ve konuşamadığını iddia ediyor sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 ama 2 dönem ispanyolca aldım, almancamı döver öyle diyim sana :) ispanyolca'ya baslamanı tavsiye ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 astalavista beybi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 ispanyolca , italyanca diye gidersin bencede hatta sonra rusça yeter boşver napacaksın almancayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 rusça öğren. rusça <3333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Bella said: rusça öğren. rusça <3333 Sen de ders çalşcaktın di mi hesapta :) Procastination FTW! :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 imkansiz degil, adam gibi kendini verirsen ögrenirsin. artikeller tabi ezbere ve aliskanliga bagli bisey. konustukca ögrenirsin. tavsiye olarak almanca filmler, almanca kitaplar gelistirmene yardimci olur. almanca altyazi tercih et mesela filmlerde. ya da en basidinden almanin tekiyle msnden konusmak bile yardimci olabilir. imkanin varsa da en iyisi exchange ile almanyaya git. kulagin alissin. ben fransizca gördügüm dönemde lozana gitmistim staj yapmaya, cok yardimci oldu gercekten 5 hafta bile. dedigim gibi azim gerektiren bi is, istenildikten sonra yapilabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Zorlugu konusunda bir önyargı oluşturdum sagolun. Sabırlı ve inatçı bir yapım var, bakıcaz. Peki almanca ögrenmek sizce Turkıye'de için rasyonel bir seçim mi ? Daha yararlı bir dil yok sanırım. Dünya nereye gidiyor dersek ispanyolca / çince ? Dünya genelınde Almanca nın durumu nedir? Ne güzel googlem oldunuz. Soruyorum 10 numara cevaplar hehe. Mesajını şimdi gördüm vanille, dediklerini yapmaya başladım zaten. Ama %95 ini anlamıyorum aradakı sahıs zamırlerı falan hehe. Neyse saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 grammatik iste onlar hep, önce onu kavramak gerekir. sonra zamanla okudukca, konustukca anlarsin neden oldugunu. yardimci olurum istersen gramatik konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 QueenofSpades said: Bella said: rusça öğren. rusça <3333 Sen de ders çalşcaktın di mi hesapta :) Procastination FTW! :)-D of hahah evet hala başlayamadım ^^ edit:procrastination ödevi düzgün yap sdkljf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Şu an başka şeylere yogunlaştıgım için çalışamıyorum almancayı okuldaki dersler dışında. Ama çalıştıgım zaman soru sorucak birine gerçekten ihtiyaç duyuyorum. En azından arada soru sorabilirim sana rahatsız olmazsan. Bunun dışında msnden almanlarla konuşmak istiyorum, bu konuda ne yapabiliriz ? Birden kombine sorularla geldim farkındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Bella tüm iş oturmak zaten. Oturunca gerisi geliyor yardırıyorsun. İstemesende otur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Defensive said: Şu an başka şeylere yogunlaştıgım için çalışamıyorum almancayı okuldaki dersler dışında. Ama çalıştıgım zaman soru sorucak birine gerçekten ihtiyaç duyuyorum. En azından arada soru sorabilirim sana rahatsız olmazsan. Bunun dışında msnden almanlarla konuşmak istiyorum, bu konuda ne yapabiliriz ? Birden kombine sorularla geldim farkındayım. chatroulette ya da neydi o webkemsiz olani, öle abuk sitelerden bile bulabilirsin almanca bileni sdfg. rahatsiz olmam, olsam zaten yardim etmeyi teklif etmezdim. sorabilirsin=). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Hemen bakıyorum, teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar