Defensive Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Güvenlik için AVG Performans / Bakım Advanced System Optimizer dediler. Dogru mudur ? Bilgisayar ilgi alanım degılde, hem banka hesaplarına netten giriyorum, hemde wow oynuyorum, korunmak ve performans anlamında ne önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 avira yada nod32 kullan avg yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 herkes farklı birşey söyler kimsenin dediğini dikkate alma, için hangisi ile rahatsa onu kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Cevaplara teşekkür ederim. Son olarak vista yüklü bilgisayarda. Hafif birşey arıyorum korumak adına, avg dedıler. Onu yukleyınce bu spyware, malware, virüs, trojen, ne kadar tü kaka şey varsa korunucakmı bılgısayar. Bulaşırsa falan bu programlamı taratıyoruz. Bu bölüm için baya basit ve noob oldu sorularım kusura bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Ücretsiz bir çözüm istiyorsan Avira'yı tavsiye edebilirim. Performans/bakım programları da temp dosyalarını silip, bir iki de gereksiz registry girdisini temizlemek dışında pekte bir şey yapmıyor aslında. Belli aralıklarla diskini defrag etsen yeterli olur. Onun için de Defraggler işini görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 ben 2 yıldır nod32 kullanıyorum şu ana kadar bir sorunla karşılaşmadım direk buluyor virüsleri , sürekli kendini güncelliyor aynı zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar