Cassiline Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Bir süredir ilgi duyuyorum Mash Up muhabbetine, çok başarılı bulduğum Nine Inch Nails & Beatles Mash Up'ı vardı önceden, Come Together & Closer parçalarının birleşiminden oluşan; http://www.youtube.com/watch?v=bM7tdWRkBp0 Geçenlerde Blondie & The Doors Mash Up'ına denk geldim, onu da çok beğendim, ilgim iyice arttı. http://www.youtube.com/watch?v=dnhKPw2NXIw Amatör olarak, evde kendi bilgisayarımızda yapabilir miyiz böyle şeyler? Gerekli programlar nelerdir, uğraşan hiç olmuş mudur? Bilgi arıyorum bu konuda tecrübeli arkadaşlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 bir arkadaşım da çok meraklı bu işe ama onun bize zorla dinlettikleri hep cıptıs cıptıs ve aa ıı yee mayami olduğu için pek iyi izlenim bırakmadılar bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Kaede said: bir arkadaşım da çok meraklı bu işe ama onun bize zorla dinlettikleri hep cıptıs cıptıs ve aa ıı yee mayami olduğu için pek iyi izlenim bırakmadılar bende Abi o elektronik müzik muhtemelen, o apayrı bir olay. Benim istediğim çok daha basit, mesela barnacle'ın mesajdaki video gibi, bir parçanın vokallerini çıkarıp, başka bir parçanın vokallerini onun yerine koymak veya iki parçanın enstrümental ve vokal kısımlarını üst üste bindirmek gibi. İsmi açıklıyor aslında işte, Mash Up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 yok yahu bildiğin mash up hatta bayağı güzellerde vardı arada michael jackson lı, şu bir yaz boyunca çalan hintli şarkılı falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Sağ gösterip sol vuruyosun sen de. Cıptıs cıptıs iyi izlenim bırakmadı deyip üstüne Maykıl Ceksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 diyorum ya arada baya güzellerde vardı :> sınav zamanı gelicek gene daha ayrıntılı bişeyler yazarım gelince arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Süpersin, unutturmayayım bunu sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 ='( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar