irin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Cocuklarim icin seve seve veririm diyorsanız, 1001geceyi.. Cocuklarim kucuk yasta versin diyorsanız, kucuk kadinlari.. Cocuklarimin hepsi bi kisiye versin diyorsanız, yaprak dokumunu.. Cocuklarim kankalarina versin diyorsanız,kavak yellerini.. Butun sulale birbirine versin diyorsanız, ask-i memnuyu izleyiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 ahahaha bu ne ya :D Ulan utanmadan ilk defa okulda girdim dicem herkes derste diye girdim asdada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Bu postuda 2.cümleyi yazmak için atmıştım zaten sadad O değilde dün bi kaç tane bu tip yazı geldi bana da paylaşırım burdan akşama off sıkıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 aliyeyi unutmussunuz. HERSEY COCUKLARIM ICIN diyosaniz da aliyeyi izleyin sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Herşey elizabeth için diyosanız da ayseq1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar