gecko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 geceleri yatarken süt iç dediler, sleep modu vermediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 ışığı yanıyor mu , kablolar takılı mı (evet ttnet müşteri hizmetlerinde çalışmam lazım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 benimki de standby dayken bi tusa bastgmda acilacagna kapanmaya basladi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 benim laptopta restartı unuttu. Kapanıyo ama geri açılmıyor. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 ışığı yanıyor hatta el sallıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 benimki cok pahali ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 zengin tikisiyim diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 yoo daha pahalisini alicaktim babam izin vermedi 3. laptopa ne gerek var diye . tiki olsam ne isim olrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 mert msne bak birak laga lugayi babam galiba 5.ci laptopumu alicak sonunda haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 beni evlat edinirmisiniz :( :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 ya msn bozuk benim yenisini alcm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar