Seceba Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Eskiden ne güzel oynardık bu küçük boyutlu oyunu, artık kalmadı mı oynayan ? Boşta ki vpsye kurdum ben bi soldat server'ı, Web-Stats'de koydum, oynayan kişiler nicklerini yazarlarsa tanımış oluruz serverda. Serverin İp Adresi : paticik.zapto.org yada 95.173.176.151 Serverin Stats Adresi : paticik.zapto.org [hr] Oyunun Linki : http://www.soldat-tr.com/ Anasayfada ki "Download Now" yazan resime tıklamanız yeterli. [hr]Oyunun Kurulumu & Oyuna Giriş Oyunu verdiğim adresten yükleyip, setup yapıyoruz. Setup sırasında karşımıza config penceresi çıkıyor. Burada ayarlarınızı yapıp, Kaydet ve Çık diyoruz. Masaüstüne oyunun kısayolu geliyor, buradan oyuna giriyoruz. Karşımıza; Geliyor, Tamam diyerek oyunu açıyoruz. Oyun açıldığında şöle bir ekran karşılıyor bizi.. Buna da Tamam diyoruz, ve oyuna giriş yapıyoruz. Yukarıdan Oyuna Gir Sekmesine geliyoruz ve serverin adresini yazıp bağlan diyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 artık public'te oynayan pek kalmadı heralde , insanlar gatherları falan öğrenmeye başladığı için genelde oralarda oynuyorlar.hala oynayan var ama merak etme hatta her geçen gün artıyor(sctfl'ye üye olan klan sayısına göre).aslında paticik soldat turnuvası gibi bir şey düzenlense hoş olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Server Settings: * Each round will be 10 minutes long. * All guns are enabled. * Default/Tiebreaker map is ctf_Division * Frequency is set to 3. * Respawn time 3. Maximum respawn 4. * Maximum grenades 3. * No power-ups/bonuses except health and normal grenades. * No friendly fire. * Ping kick must be set to 400. * Stationary guns are disabled. * Maximum flag capture limit is 10. * Realistic Mode is off. * Game Style is Capture The Flag (CTF). * Bullet Time Effect is off. * Sniper Line is Disabled. * Minimap is Disabled. * HealthCooldown is 0. * Scripting is Disabled. * BattlEye is Enabled. şu ayarlar olsa server'da daha iyi olur aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Öncelikle önerileriniz için teşekkürler. [hr] * Each round will be 10 minutes long. 20 Dakika * All guns are enabled. OK * Default/Tiebreaker map is ctf_Division Division Ve Ash * Frequency is set to 3. OK * Respawn time 3. Maximum respawn 4. OK * Maximum grenades 3. OK * No power-ups/bonuses except health and normal grenades. OK * No friendly fire. OK * Ping kick must be set to 400. OK 200 * Stationary guns are disabled. OK * Maximum flag capture limit is 10. OK Limit 4 * Realistic Mode is off. OK * Game Style is Capture The Flag (CTF). OK * Bullet Time Effect is off. OK * Sniper Line is Disabled. > Acik < * Minimap is Disabled. > Acik < * HealthCooldown is 0. OK * Scripting is Disabled. Bazi server scriptleri var. * BattlEye is Enabled. OK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 beyler newbieliğimden dolayı özür dilerim takımımdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 dostum capture limit'i 10 yap bide mapler random gelsin ayrıca slow motion olayınıda 0'la bide hızı arttırdın mı oynarız akşamları :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Hotdog said: dostum capture limit'i 10 yap bide mapler random gelsin ayrıca slow motion olayınıda 0'la bide hızı arttırdın mı oynarız akşamları :d [hr] Yapılanlar Capture Limit 10 Random Map Bullet Time 0 Yapılacaklar Daha iyi bir vpsye geçilecek. Ps; Lag sorununa anlam veremedim açıkcası, ancak daha iyi olacaksa yarın daha iyi bir vpsye geçiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 tamamdır süper yarın dener , görürüz daha iyi olacak mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 az elinize vereyim gençler açıkmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 ahah emir bırak bu işleri , server açıkta hevesimizi aldık yarın gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 cikarip masaya vurdurmayin adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Vps Performansı Arttırıldı. Paticik.Zapto.Org rankler ayarlandi. [hr] Servera admin alinacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 ver bana adminlogu :DD bide stationary gun''lar duruyo o dikkati mi çekmemişti onlarıda kaldırırsan sevinirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Stationary Gun Kapatıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 100.yüm laaan . açıkmı server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Server 2 ay boyunca kiralandı, kapanması gibi bir durum söz konusu değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 economics akşam gel eğiticem seni D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Sen bir ara girde Adminlik vereyim. :)-D Admin olmayınca sahipsiz duruyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 bende sizle birlikte giriyorum ya normalde giripte publicte oynamam yoksa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Bu aksam girdim... Seceba 10 dakka elime verdi, sonra çıktım. Eylenceliydi ama tekrar giricem akşam. nick: Calavera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 hotdog biz nerde cilgin gibi oynuyoduk lan bu oyunu patide degildi dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 yok olm pati diildi soldat-tr'de takılıyoduk o zamanlar ondan önce nebula'nın vardı bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 yok patininde vardı soldat-trden önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 atıcak mıyız hadi toplanın D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Yarın çok daha iyi bir vpsye geçiyorum. Bu nedenle ip adresi değişecektir gerçi domaini ip'ye yönlendiricem o yüzden pek bir sorun teşkil etmez umarım. Server adres: paticik.zapto.org Port : default Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar