Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 ya bir şeye teklif verdim de sonradan abd'den direkt postayla geleceğini öğrendim, sayfaya yazmamış herif. 12 saatten az kalmış bitime iptal edemiyorum, onaylı hesabı olan ve onu kullanmayan varsa teklif verip kurtarıversin beni, boşuna negatif yemiyeyim :( gerçi mesaj attım, belki iptal eder gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 ya sonra kapımızı çalarlarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 çalmazlar lan korkma belki banka hesabını boşaltırlar ama haxlayıp, bi de kredi kartı numaranı ruslara satabilirler dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 hallettim teşekkür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 tüh tam da yardım edecektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar