Fistan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 napae said: Yeter artık benimle dalga geçme, üzülüyorum. ahh kıyamam. özür dilerim hep
calimero Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 kız postu görünce iki dakkada davayı sat, hemen sat...
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 ben diğerleri gibi değilim agashow. davayı satmam ertelerim sadece
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 BloodyBeast said: sen hakediyosun lan bağa dediysen laflar hazırladım O kadar şey olur şu futbolda ben de hakedicek bi çok şey yapmışımdır banlanmamışımdır.Faceteki galatasaray grubunda duvar yazısı olarak bi yazı yazılmıştı ve aziz yıldırımın r'leri söyleyememesiyle ilgili dalga geçilmişti..Kısacası yazı da r yoktu yerine v vardı.ben de bunu kopyaladıydım. Ben banı hakedicek binlerce şey yapmışken bu yüzden banlanmam çok koyuyo günlerce uyuyamadım.Yorganı çektim ağladım. bi ara intaharı denedim cesaret edemedim..Bunu haketmemiştim ve haksızlığa tahammülüm yoktu.
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 olcak o kadar. ne de olsa patide [xxlarge]İNSİYATİF[/xxlarge] var
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Ne diyosun lan ? Kavga var
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 lan geçen yıl sc de eline aldın diye hemen laf sokmalar falan.
huun Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 IM KING OF THE HILL, CMON MY DARLING COME TO MY...
Öne çıkan mesajlar