Tremour77 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Güzel et yemekleri olan,içkili ve müziği rahatsız etmeyen(ya sesi kısık olucak yada jazz vs çalcak) restoranlar arıyorum.Örnek olarak La Serayı gösterebilirim.Şehir merkezine yakın olması tercihimdir.Mavişehir veya Balçova tarafları biraz uzak kalıyor.Meyhane,kebabçı gibi yerler de düşünmüyorum.Hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Asansör restoran baya baya iyi. Özel bir gün için arıyosan hele daha iyisi yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 fransız kültürün bahçesinde çok elit bi yer vardı. unuttum adını. şimdi var mı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 La Cigale, hakkaten elit bi yer orası :p hoş bir yer baya. Hâlen var. http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=cafe%20la%20cigale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Bostanlı'da La Vie var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar