Anason Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 evet bu gece 1.30 sularında gm ledim.tam gm anının ss sini almak için bilgisayar başında hazır bekliyordum ama mono nun mesajını okurken çok boş anımda geldi skill gain.2-3 saniyeyle kaçırdım ss yi ama olsun bende biraz editledim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 hehe tebrikler tebrikler phear ;p[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Hll olsun,tebrıkler[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 hll saban :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 hayırlı olsun güzel Vampiric Embraceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 helal ne kadar sürdü[hline]People talk alot of shit but thats after I'm gone .Cuz they fear me in the physical form Let it be known I'm troublesome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 çok zor değil miroğlu,4-5 gün filan sürdü ama sınav haftasındaydım,fel de makroda kestiler,gemimi çaldılar filan.yoksa ağır makroyla 3 gün yeter sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 agir macro ile yaklasik 18-20 saat surdu benim ki ;) ama sansa ii tuttu sanirim 8x8 ler..[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 peki bi gecede 80 den gmlenirmi yani şimdi başlasam sabah bıraksam olurmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ergenekon Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 slm Necromancer skilini nasıl kasılır ? yardımcı olanlara tesekkurler oynadıgım sunucuda skıll lıstesınde yok ama 50 ye kadar parayla ogrendım Necromancer skilini nasıl kasılır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Daha yeni AOS acc aktive ettirdim, necromancer acayim diyordum ama o ne bicim bir tip yaw. Beli bukuk olmak zorundamiymis necromancer? Tebrik ederim bu arada. Arlooax The Elven Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Tebrikler.iyi maceralar dileyeyIm[hline][i]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar