barnacle Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 2,5 yıldır üniversitedeyim 100 alan duymadım bölümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 benim calculustan 2 tane 100 üm var ama onlarda attandence quiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 hanfi üniversite bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 ingilizceden 98 aldım ben de. heheurheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Arkasokak said: bölümün efsane hocasının 60'ı geçmeyen sınav sonuçları için açıklamasını aktarayım; 100 Allahın 90 peygamberin 80 Atatürkün 70 naçizane benim 60 alamazsınız 50 alın öpün başınıza koyun. din yasak bide atatürk > allah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ApaciCobra Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 cok yalnızım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 @chagy bence bulunduğun okulu direk bırak, senin için en hayırlısı o :) zira mantık tasarımından 100 almak gibi bir olay söz konusu olamaz, hoca soruları verse bile gider sınavda illa bi combination circuiti bağlarken hata yaparsın, veya ne biliyim full adder çizerken bile bişiler karışır, sınav bi çizim programında olmadıktan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Universty Tycoon oynuyomuş.. ööledir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 /summon meşe odunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 İnsanlar kafayı yemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 BabacumMostors said: hangi üniversite bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 seni döverim çocuk! üniversite hayatımı karrattı.5 dönemdir aldığım tek A var.o da ses kayıt teknikleri dersi,o da ORTALAMAYA ALINMIYOR!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar