odchu Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 sirbistana vize kalkmadi henuz basketbol dunya sampiyonasinin etkileri de hala sicak.. sicacik cikkk
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 rusanmaz said: selamlar ben yenı uyeyım bılıyorsunuz sırbistanla türkiye arası vizeler kalktı sırbistanda gitsek çalışabilirmiyiz acaba ne iş olsa inşaat temizlik herşeyi yapabilirim gerçekten zor durumdayım bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi lütfen msn [email protected] sirplar nasil kacsak diye ugrasiyor oradan sen orada calismak istiyosun arkadasim. turkiyede gunluk 5 kati alirsin orada alacagin paradan.
rLx Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 vize kalkmadı beyler biz cok kovaladık. finale kalamadıkları için ağlıyor sırplar. biz de makedonyaya gidiyoruz vizeyle ugraşmayalım diye. ohrid diye bir şehir varmış, çok iyiymişşşş :D
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 ocakta postum varmış bu konuya, gçeen sürede sırbistan, hırvatistan, karadağ ve bosna'ya gittim (:
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 kasım ortası gibi belgrada gidecem nereye gidilir ne yapılır ne alınır ne yenilir tavsiye pls
Öne çıkan mesajlar