Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 said: Caner: kadin sarkiyi ariyordur bence simdi Caner: bulmus mu acaba sarkiyi Gökhan: its a love story Gökhan:there is a boy and girl Caner: daha cesur mu olsan diyorum Caner: benim yeterli ingilizcem olsa fiziksel ozelliklerini sorardim goz rengi falan burada bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 masada 2 adet hatun daha var yazarsa devam ederiz gaz verim az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 nileppezdel said: Cd- said: nileppezdel said: Sen de iyi gazlıyosun adamı :D yok abi valla çok eğlendim lan ben eheh. at yav şarkıyı nası anlatmış ona bakalım Abi ben canere dedim iyi gazlıyosun diye :D sdfasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 yazık abi ya bende kendimi zorda sanıyodum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 gitti abi adam,bilet paralarını çıkarken bırakın. bu hikaye burada bitmemeliydi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Olm hatunun msn,facebook falan yok mu hic bişey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 adama budy davetı yolladım kabul etmedi,kadın degıl adam komık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 adam ganimeti paylaşmıyor desene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 bencil herıf ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 adamın facebookun falan var mi? bari onu trolleyim... bakalim nasıl paylaşmio sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 yok almadım üzgünüm :( ama yakında kiss yo mahir gibi meshur olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar