Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 gokhanı tanımadıgımı da belırtmek ıstıyorum bu arada
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Monikanın soyadını söyle de bakalım abi ahahha
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 said: Caner: sustun kaldin abi,konussana az daha bastir Gökhan: you there Caner: ah ulan benim senin gibi ingilizcem olacak Gökhan: h1 julie julie geldi ahahaha
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 said: Julie: hi good morning Gökhan: something happened monika Monika: what happend? Caner: to who? Gökhan: why are you writing me Caner: hahaha
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 said: Julie: hi good morning Gökhan: something happened monika Monika: what happend? Caner: to who? Gökhan: why are you writing me Caner: hahahaGökhan: 1 am listening a wonderful song Monika: because i like writing:) Gökhan: ; Gökhan: ok
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 said: Gökhan: ; Gökhan: ok Caner: muzikten girmek her zaman ise yarar,oradan devam et bence Gökhan: may be listen this Gökhan: 1n you tube Caner: limon cicekleri de limon cicekleri Andrea: CHE CICCIONA Gökhan: DICITENCELLE VUIE (miglior versione) Andrea: ? Caner: andrea isi bozmas1n atar mı yapsan ona tırssın adi
Manve_13 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Hacı facebook ismini ögrensenize. Kapattıralim hatuna hesabını sdfsf
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 tepki versenize abi,sizofren gibi topiği kendim yazıp kendim gülüyorsam devam etmicem.alla alla buda size atarımdır.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 said: gökhan: did you listen Monika: me? no Gökhan: ok Gökhan: please listen to me ( for me yazacaktı mal ahaha) Gökhan: ; Monika: aa listen to you, ok i,m listening Gökhan: thanks my honey Caner: valla ustadsin sen bu alemde sanırım su an kadının sarkıyı aradığını dusunuyor nette ahaha
Manve_13 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Tenekeadam said: tepki versenize abi,sizofren gibi topiği kendim yazıp kendim gülüyorsam devam etmicem.alla alla buda size atarımdır. durma devam et takipçin var
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 sarkıyı anlatmaya basladı ya garibim zxczxcv
napae Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Hepsini okumaya kasamadım ama başta you are very honey tarzı bişey gördüm ve koltuktan düştüm. Saygılar...
Cd- Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 nileppezdel said: Sen de iyi gazlıyosun adamı :D yok abi valla çok eğlendim lan ben eheh. at yav şarkıyı nası anlatmış ona bakalım
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 kadın gitti :( herifi gazladım ama ingilizcesi bu kadar ilerisi yok
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Cd- said: nileppezdel said: Sen de iyi gazlıyosun adamı :D yok abi valla çok eğlendim lan ben eheh. at yav şarkıyı nası anlatmış ona bakalım Abi ben canere dedim iyi gazlıyosun diye :D
Öne çıkan mesajlar