nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Ahaha senin yorumlar da bomba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 gokhanı tanımadıgımı da belırtmek ıstıyorum bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Monikanın soyadını söyle de bakalım abi ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 ahahahasd devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 sex pls de işte ne kasıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 said: Caner: sustun kaldin abi,konussana az daha bastir Gökhan: you there Caner: ah ulan benim senin gibi ingilizcem olacak Gökhan: h1 julie julie geldi ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 said: Julie: hi good morning Gökhan: something happened monika Monika: what happend? Caner: to who? Gökhan: why are you writing me Caner: hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 said: Julie: hi good morning Gökhan: something happened monika Monika: what happend? Caner: to who? Gökhan: why are you writing me Caner: hahahaGökhan: 1 am listening a wonderful song Monika: because i like writing:) Gökhan: ; Gökhan: ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 said: Gökhan: ; Gökhan: ok Caner: muzikten girmek her zaman ise yarar,oradan devam et bence Gökhan: may be listen this Gökhan: 1n you tube Caner: limon cicekleri de limon cicekleri Andrea: CHE CICCIONA Gökhan: DICITENCELLE VUIE (miglior versione) Andrea: ? Caner: andrea isi bozmas1n atar mı yapsan ona tırssın adi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Hacı facebook ismini ögrensenize. Kapattıralim hatuna hesabını sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 tepki versenize abi,sizofren gibi topiği kendim yazıp kendim gülüyorsam devam etmicem.alla alla buda size atarımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 ben gülüyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 said: gökhan: did you listen Monika: me? no Gökhan: ok Gökhan: please listen to me ( for me yazacaktı mal ahaha) Gökhan: ; Monika: aa listen to you, ok i,m listening Gökhan: thanks my honey Caner: valla ustadsin sen bu alemde sanırım su an kadının sarkıyı aradığını dusunuyor nette ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Sen de iyi gazlıyosun adamı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Tenekeadam said: tepki versenize abi,sizofren gibi topiği kendim yazıp kendim gülüyorsam devam etmicem.alla alla buda size atarımdır. durma devam et takipçin var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 sarkıyı anlatmaya basladı ya garibim zxczxcv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 zorlanıyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Hepsini okumaya kasamadım ama başta you are very honey tarzı bişey gördüm ve koltuktan düştüm. Saygılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 napae emesen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 nileppezdel said: Sen de iyi gazlıyosun adamı :D yok abi valla çok eğlendim lan ben eheh. at yav şarkıyı nası anlatmış ona bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Türk gacılarına sökmez bu numaralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 kadın gitti :( herifi gazladım ama ingilizcesi bu kadar ilerisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Cd- said: nileppezdel said: Sen de iyi gazlıyosun adamı :D yok abi valla çok eğlendim lan ben eheh. at yav şarkıyı nası anlatmış ona bakalım Abi ben canere dedim iyi gazlıyosun diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 kamerun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar