Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 said: Caner: ingilizce super gokhan Monika: turkey? not all country, but stambil yeees, beautiful city Caner: : ) stambil Gökhan: you are very beatufil monika Monika: hehe stambul Monika: thx Gökhan: yes Gökhan: it is a big and good city Gökhan: are you married Monika: 18 milion people? Gökhan: yes Gökhan: may be you will come there Monika: yes that is my plan for this year:) Gökhan: 1 am very hapy Gökhan: to know this Gökhan: have you got boy friend Monika: yes Monika: :) Caner: : ) Gökhan: sorry this Monika: no problem;) Gökhan: whats your job Monika: i,m resposible for advertising area in one of media concern Monika: and you? Gökhan: 1 am a banker Maritza: hi all Caner: hi Gökhan: can you give me your mail please Gökhan: monik Gökhan: monika Monika: after that connect on facebook like friend ;) Gökhan: why Gökhan: like a friend Monika: yes Gökhan: ok Gökhan: add me please Monika: hehe ok
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 said: Gökhan: 1 dont have much chance Gökhan: may be 1 will come poland Gökhan: in my holiday Gökhan: course you want Monika: we polish people invite you:) Gökhan: thans Gökhan: you are very honey
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 said: Monika: ;) Gökhan: congratulation Caner: abi kızla kafa mi buluyorsun? Gökhan: whats your age monika
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 u r very honey :translate: çok tatlısın balsın
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 said: Monika: 39:) ahahahha
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Osuran_boğa said: u r very honey :translate: çok tatlısın balsın caner de ortadaki "noluyo burda yaw" elemanı yazık yaw yaw edit yerine alıntıya basmışım bide hıyar gbi yav(w) w kullanıom nieyse
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 bana bır cevap verse neler yapacam da takmıyor artıs
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 said: Gökhan: 35 me Gökhan: are you staying with boyfriend Mayumi: ano hawak mo Monika: it,s not good question :) Gökhan: 1 am sorry Gökhan: but 1 wissh this too much Caner: begenmedi cikart vur masaya
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 said: Gökhan: can you send me your pics Gökhan: 1 want to see Monika: i will think about this tomorrow ;) Lucy: fine tnx u ? Gökhan: ; Lucy: gdgd :)
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 lucy nerden çıktı nie "fine thnx u" dedi 38 yaşındaki kadına adam nie asılıo 38 yaşındaki kadına 65 yaşındakiler asılır
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 said: Caner: abi az daha bastir yollayacak resim Gökhan: but you know Gökhan: 1 want to have a girll like you Monika: ;) Monika: good choise, hehe Caner: devam abi sen dusurursun bu kizi Gökhan: yes ofcourse
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 yazıları arkadaki kısımdan sallıyomusun yoksa konusma geliştikçe burayamı yapıştırıyosun :D
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 geliştikçe kopyala yapıstır yapıyorum
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 said: Gökhan: to look at the picture 1 am not playing Gökhan: ; Monika: :) Caner: bak bu laf iyidi eridi kiz Gökhan: 1 would bring luck to you Caner: icinde gezdirmek istiyorum de
Cd- Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 agaksgjnrfapw AHAHAH abi çok iyi bu topik devamını bekliyorum
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 caner benim abı ıste adam ıngılızcesının sınırlarını zorladı yavasladı ondan : )
Öne çıkan mesajlar