dooman Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Bu da dayımlardaki husky. 1 aylık adı haydut bahçede çok inliyordu yukarı aldık hemen birkaç resim atiim dedim hazır çekmişken. Devamı da gelicek.[Bu mesaj dooman tarafından 16 Temmuz 2004 01:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 ooo bak bu kedinden çok daha sevimli :) minik buddy'de böyleydi (bknz avatar)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dooman Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Valla kediye ben çok alıştığım için bu daha sevimli geliyor. Fakat şuanda öle bi vıyaklıyorki dayım sinir küpü oldu. Şuan üst kat balkonda uyuması için resim çekmemize izin vermiyor. Yoksa süper foto'lar gelirdi tam action anında köpekle. :) Ama husky büyütmüşün madem bir iki tavsiye ver valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 ilginç benim husky hiç havlamamıştı ancak yeni aldıysan ve onu bir yerde terk edeceksen yandın :) ayrıca alışması lazım uyuyacağı yerde 1 gece yatıp onu sabah aldıgını görünce alışır havlasın bırak ancak rahatsızda edebilir. gerçi ben buddy'i aldıgım ilk gün yanımda yatırmıştım yazlıkta. ha birde yavru husky'ler uzaktan zaten kediye benziyor lol :lol:[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dooman Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Yaw ne kulübeye giriyor nede balkonda rahat duruyor. Dayım valla yarın satıcam diyerekten içeri aldı yanıma geldi yatağın altından bakıyordu. Şu anda napcağımızı bilemiyoruz. Hep ağlıyor geceleri bi alışkanlık kazandıramadık şuna. Belki bir hastalığı vardır gibi geliyor bir ara ishal gibi bi problemi vardı. Zaten şimdi girince eve daha mesajı yazarken bile uyudu. Ama dışarıda kalma işi resmen işkence bize. nolur bi el at yoksa köpek satılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 bak ilk gece yanında kalsın köpek. köpeği kendinize alıştırın. daha sonra köpeği uyuyacağı yere koyun. ancak köpeği daha önce uyuyacağı yerde uyut. ondan sonra alışır merak etme.. belkide hayvan sıkışmıştır :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 valla orc_lord guzel deginmis.Bastan kopegine disiplini ve kurallari uygulat ipin ucu kactimi kopegini hirpalamak zorunda kalirsin :) hele hele ki bu bir Husky'se[signature][hline]live for.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Valla Alman Kurdu köepgim vardı ipin ucu öle kaçmıştıki ben degil o hükmediyordu.. :)[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Indinolla Developer || MSN [Bu mesaj DIEMASTER tarafından 16 Temmuz 2004 04:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 ahuahauha[signature][hline]- never too old to learn! life isn't a coincidence, it's a reflection of us! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 ilk resmi çekerken yere yatırıp elinle tuttun de mi:) Öyle durmaz o afacanlar çünkü;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dooman Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Yok balkondaydı yanlız kalınca çok huzursuz oluyordu içeir alınca biraz mayıştı o anda öle çıktı resimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar