Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu da Haydut

dooman

Öne çıkan mesajlar

Valla kediye ben çok alıştığım için bu daha sevimli geliyor. Fakat şuanda öle bi vıyaklıyorki dayım sinir küpü oldu. Şuan üst kat balkonda uyuması için resim çekmemize izin vermiyor. Yoksa süper foto'lar gelirdi tam action anında köpekle. :) Ama husky büyütmüşün madem bir iki tavsiye ver valla.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
ilginç benim husky hiç havlamamıştı ancak yeni aldıysan ve onu bir yerde terk edeceksen yandın :)
ayrıca alışması lazım uyuyacağı yerde 1 gece yatıp onu sabah aldıgını görünce alışır havlasın bırak ancak rahatsızda edebilir. gerçi ben buddy'i aldıgım ilk gün yanımda yatırmıştım yazlıkta.
ha birde yavru husky'ler uzaktan zaten kediye benziyor lol :lol:[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
Pati Pet Açıldı!

Zuu Zuu
Sosyal ağlarda paylaş

Yaw ne kulübeye giriyor nede balkonda rahat duruyor. Dayım valla yarın satıcam diyerekten içeri aldı yanıma geldi yatağın altından bakıyordu. Şu anda napcağımızı bilemiyoruz. Hep ağlıyor geceleri bi alışkanlık kazandıramadık şuna. Belki bir hastalığı vardır gibi geliyor bir ara ishal gibi bi problemi vardı. Zaten şimdi girince eve daha mesajı yazarken bile uyudu. Ama dışarıda kalma işi resmen işkence bize. nolur bi el at yoksa köpek satılacak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
bak ilk gece yanında kalsın köpek. köpeği kendinize alıştırın. daha sonra köpeği uyuyacağı yere koyun. ancak köpeği daha önce uyuyacağı yerde uyut. ondan sonra alışır merak etme..
belkide hayvan sıkışmıştır :-p[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
Pati Pet Açıldı!

Zuu Zuu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...