lrem Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 soğanları doğradım küp küp. biber salçasını döktüm üstüne. biraz domates yanınada köfte kızarttım. sonra hepsini karıştırdım. bişeye benzemedi ama yanında fanta olunca iyi gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Ben telefonu aldim 4445464 u aradim daha pratik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 erkek irem sen bakma bunlara şimdi yok reröre isteseydin yok deveburger isteseydin diye başlarlar hatta ketçap-mayanozden ucuz olan sosları sayarlar acaip ii siz fakirler alamazsınız die.sana afiet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 küplerin hacmi ne kadar abi, 1 cm^3 falansa olmaz, milimetre hesabıyla olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Fanta mı? Canın sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar