Economics Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 üyelikle uğraştırmayan yükledikten sonra direk link verip benim orayla burayla paylaşabileceğim bir soundshack arıyorum bilen varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 soundshack fikri güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 www.fileden.com olabilir mi, ben denemedim gerçi hiç ama o tarz bir hotlinking sistemi vardı galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 üyeliklisi bu http://www.freesound.org/ kısa ama üye olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 dasaa nın dediği site dediğime uygun bi siteymiş . İstiyodum ki insanlara verdiğim linkte bir mp3 player çıksın çalsın dosyayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar