EarS Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 bu görevi geçen var mı?varsa nasıl geçicez?boyuna patlayıp duruyor sahildeki mayınlar. [Bu mesaj EarS tarafından 03 May 2003 13:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Ben bitirdim oyunu O bölümde galiba böyle isaretler var tahtadan onları izleyerek kayalara dogru git,ordan sağdaki kayalara git,kayaların üstünden atlayarak sağa doğru gitmen lazım umarım doğru hatirliyorumdur bende orayi bi 15 kere oynamısımdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 mayınları geçtimde şehrin içine girecek yol bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 [Bu mesaj EarS tarafından 03 May 2003 18:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar