Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sahibinden.com minimun fiyat belası

toggie

Öne çıkan mesajlar

Kiralık ev ilanı vericem 450TL yazıyorum kabul etmiyor. Minimum fiyattan düşük vs diye sacmalıyo. 600 yaptım yine düşük dedi. Min fiyatın kac oldugunu da soylemiyo. Yanında cıkan acıklama da su sekilde.

Hemen söyleyelim: Ürününüz için dilediğiniz fiyatı isteyebilirsiniz, bu serbest ticaretin gereğidir. Satıcı dilediği fiyatı koymakta, alıcı da bütçesine en uygun fiyatı olan ürüne yönelmekte özgürdür.
Genel olarak bunu kabul etsek de, pratik de ürün fiyatlandırması satıcıları zorlayan konulardan biridir.

Ürün fiyatlandırma konusunda sahibinden.com da listelenen "benzer ürünlerin fiyatlarını" baz alabilirsiniz.

Serbest piyasada fiyatlar pazarda oluşur. sahibinden.com’ u da serbest bir pazar olduğunu düşünürsek bu doğru bir fiyatlandırma yöntemidir. Bu sayede ürününüzün rayiç fiyatı konusunda fikir sahibi olabilirsiniz.

Ürününüzün eksiklikleri (hasar, yıpranma, defo vs.) varsa fiyatta indirime gidebilir, emsallerinde olmayan farklı özellikleri ile fiyatını arttırabilirsiniz.

Hasta etti sabahtan beri şu adımı geçemedim. Millet nasıl vermiş o fiyata aynı özelliklerdeki evleri çözemedim daha. Bi secenek arıyorum min fiyatı yoksay gibisinden ama bulamadım.

Daha önce karşılaşan varsa bi yardım eli pls.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...