Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Şimdi bende vbb vardı.. dbdeki kullanıcı adı bilgilere nereden ulaşacağım şifrelere falanda? Birde phpbbye bunları nasıl eklerim yani kullanıcı ekleme gibi bir özellik varmı?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 valla vbb'de nasıl bilemiyorum, ama phpmyadmin yükleyip dbye rahatlıkla ulaşabilirsin. şifrelere ulaşabileceğini sanmıyorum encrypteddır büyük ihtimalle. bunun dışında forumlar arasında db aktarmak için bazı ufak scriptler var. "vbb2phpbb immigration script" diye aratırsan bulursun sanırım.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 phpbb ye yeni database user eklemeye neden ihtiyac duydun ki ? zaten tek user ile rahatca calismasi lazim.[hline]www.mizzah.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Hazıur forumlardan nefret ediyorum... *! Birden aklına kendi forumunu asla bitirmediği gelir * neyse gidip şunla uraşayım birazda bitek quote vsvs kalmıştı =)[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 peki bu phpmyadmin i falan nereden bulup nasıl yapıcam?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 http://sourceforge.net/projects/phpmyadmin/[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 çok önceden yükledim şimdi up ediyorum.. yinede saol..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar